Donacija Hipotekarne banke kotorskoj Biblioteci

0
Direktorica Filijale HB Kotor Diana Radović, direktor Kulturnog centra Miloš Dževerdanović i upravnica Biblioteke Marija Starčević

Kotorska Biblioteka i čitaonica je dobila vrijednu donaciju od Hipotekarne banke.

Direktorica Filijale HB u Kotoru Diana Radović je u ime Banke uručila upravnici Biblioteke Mariji Starčević knjige iz crnogorske izdavačke produkcije.

Gradska biblioteka i čitaonica Kotor bogatija je za vrijedne knjige Đurice Krstić “Pravni običaji u Crnoj Gori”, “Istorija pedagoške misli u Crnoj Gori” Rada Delibašića, Kotas Venecia “Pozorište u Vizantiji”, Andrićeve “Priče” i “Prokleta avlija” kao i Geteov “Faust”.

Izdanja su štampana u Podgorici.

Na donaciji su se zahvalili upravnica Biblioteke i čitaonice Marija Starčević i direktor kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković” Miloš Dževerdanović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]