Donatorski bal pod maskama kotorskih rotarijanaca

0
EKG aparat

Rotary klub Kotor, u duhu kotorske karnevalske tradicije, organizuje Donatorski bal pod maskama u petak 16. februara u 19.30 sati u u Poslovnom centru “Vukšić“ u Kotoru.

Donacije su namjenjene za nabavku EKG aparata i druge medicinske opreme za Jedinicu hitne medicinske pomoći u Kotoru.

Ovom akcijom i svečanim balom započinje niz proslava povodom jubileja 20 godina rotarijanstva u Crnoj Gori.

Rotari klub je neprofitna organizacija čiji je cilj postojanja pružanje humanitarne pomoći, promovisanje visokih etičkih standarda u profesiji i životu ali i razumjevanje, dobra volja i mir, kroz prijateljstvo članova koji su vodeći ljudi u poslu, profesiji i zajednici.

Klub i akcije se održavaju isključivo dobrotvornim prilozima Rotarijanaca i prijatelja kluba koji dijele zajedničku viziju boljeg svijeta.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete ovoj večeri, ovu akciju je moguće podržati uplatom na žiro račun Rotari kluba Kotor broj: 530-25989-34 sa naznakom “Donatorski bal pod maskama”, saopštavaju rotarijanci.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]