Đonović: Srpska kuća, velikosrpski centar za osporavanje Crne Gore i evroatlantskih integracija

8
Ranko Đonović

Ranko Đonović

audio: Ranko Đonović

Srpska kuća u Crnoj Gori na čijem čelu je Emilo Labudović, a njeni osnivači funkcioneri Demokratskog fronta ili njima slični, odnosno gori, ako od njih uopšte ima gorih, po riječima političkog analitičara Ranka Đonovića je nepromijenjena već tri decenije.

“Stoga je realno očekivati da bi se sa ovom kućom dobio velikosrpski centar iz kog će se u Crnoj Gori prema crnogorskoj državi i crnogorskom narodu i napretku, pokušavati osporavati sve evropske, evroatlantske integracije. To ne traje tri decenije već sa istog mjesta prema i protiv Crne Gore već tri vijeka”, izjavio je Đonović za Skla radio.

“Pravo pitanje  nije kako Crna Gora opstaje ovoliko vjekova već kako uopšte postoji. A ona ipak danas postoji i okreće se kako bi rekao Jan Hus nasuprot svoj toj naivnoj i podloj prostoti. Njihova objašnjenja kako se radi o očuvanju kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda u Crnoj Gori su toliko smiješna da ne zaslužuiju komentar”, mišljenja je Đonović.

Međutim, podsjeća on, da je CG danas dio najjačeg, najrazvijenijeg pa i najcivilizovanijeg uduženje naše planete NATO alijanse, prvi put u njenoj istoriji.

“Oni u Crnoj Gori i oni oko nje, koji su na drugoj strani, odnosno u srednjem vijeku, nemaju šanse. Oni su poraženi bez obzira što oni to još ne znaju. Svakako da nije dobro za Crnu Goru, a naročito po njih što tako rade i što kao takvi postoje, jer oni manje više ipak usporavaju pozitivne društvene procese” rekao je Đonović.

On očekuje da će Crna Gora poslije zvaničnog prijema u NATO savez za par dana, energičnije i  jasnije se suprotstaviti svim destruktivnim i retrogradnim elementima kako onima iz Crne Gore tako i onima van nje.

Podsjećamo, poslovni centar “Milenijum” biće sjedište novosnovane Srpske kuće kojom će gazdovati Vlada Srbije, a koja je dio tog objekat kupila od biznismena Miodraga Dake Davidovića.

8 KOMENTARI

    • ..oj šoferu pridaj gas..pa pripitaj preo interneta u Bosu i Hrvacu što imaju u Crnu Goru…? A osobeno se interesuj a što čini Vučić I Nikolić kad dode po Boki-pa obilaze Lastvu ali ne Grbaljsku..i ostala mista kraj obale…ne javljajući se prešedniku Crnogorske džave- pred izbore u našu malecku-ali našu Domovinu milu Crnu Goru…?Poitaj šoferu-odocni ti pruga oliti voz..-zastadoše ti vjekovi -uzalud čekajući Godoa…?

  1. …. poodavno provjereno..rođeni u kućeti punoj tuša-okupani, po rođenju ,u bezbojni lak—i eto ti problema-do vijeka nikad na zelenu granu….? Zar ne dragi vi ,koji slomiste sopstvena ZRCALA-koja su vam nasušni ljeb-što bi reka Njegoš-da vas čuje..e bome e…?

    • ..dosta i previše koliko vas tamo ima-jer ste izlinjal-“OMITARILI SE” od 1981 do 2011-po popisu “šljegli”… sa 171 iljade na ciglije žanago 38 iljada…?! E bome e…NIKO KA VI kroz mastilo “”T U Š”,a proskubeni-a potla okupani u malu banjicu u “BEZBOJNI LAK” tzv “tost crnogorci”-od 21.svibnja.2006.godine…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].