Dopisnik posrnulog tabloida “Vijesti” sjedinio laž i glupost

7
Luka Kotor

Kad čovjek pomisli da se ljudska minijatura zvana Tivatski Pinokio smučio sam sebi, što je prirodna reakcija, ne da mu sopstvena glupost i vlasnici tabloida u dnevnom propadanju.

Pinokio moguće ne voli sam sebe, ali voli “Luku Kotor AD“ iz razloga koji je prilično jasni. Zbog toga doživljava svako pominjanje ove kompanije, ako nije krajnje afirmativno kao duševnu bol. Zbog toga mu smeta što potpredsjednica Vlade Azra Jasavić traži da nezavisni revizor provjeri poslovanje Luke Kotor, jer traži transparentnost i jasne finansijske pokazatelje koje građani Kotora, kao većinski vlasnici moraju da znaju. To je i posao odgovorne potpredsjednice Vlade.

Niko nije pominjao prodaju luke Kotor, jer se o tome i ne razzmišlja. To žele u predizbornoj kampanji da koriste medijski tajkuni koji i za tu svrhu koriste tivatskog piskarala. Uzalud! Sam premijer je kazao da je kotorska luka u rukama kotorske SO i da će o svemu vezanom za interes te kompanije odlučivati grad. Nekome se to ne sviđa. Taj neko je medijski posrnuli koncern Vijesti.

Luković napominje da je potpredsjednica Vlade bila, prije susreta sa predjednikom opštine Kotor u Skala radiju. To je njemu čudno i sad brani interese DPS-a. Kao da su, učešćem u emisji koja je ranije bila najavljena ugroženi interesi partije koja sada za odvjetnika ima multipraktika iz Tivta. Glupost, kao i svaka druga njegova.

Koliko veze nema o čemu piše tivatski dopisnik najbolje pokazuje da prvo naglašava da je potpredsjednica Jasavić posjetila Skala radio prije predsjednika opštine koji je iz redova DPS-a a potom kaže da je taj medij blizak DPS-u. Sam Bog zna što je htio da kaže? Ništa, po običaju.

Još jedna ponovljena glupost tivatskog Pinokija. Govori o pisanju negativnih tekstova na račun Luke Kotor nakon pokušaja reketa od 5.000 eura.

Tačno je da je Skala radio poslao dopis izvršnom direktoru Kusovcu u kome traži da ova kompanija pomogne istraživanje njihovog poslovanja.
Naravno, to Pinokio ne može razumjeti pa ćemo opet objaviti dopis, a to smo već ranije radili samo u interesu naših slušalaca i čitalaca portala.

K  O  T  O  R

Nezavisni radio, Stari grad, Trg od oružja, 85330 Kotor

Tel: 032/302-688, Fax: 032/302-569,  email: [email protected],

Web: www.skalaradio.com

PIB 02357496. PDV br. 92/31-00164-3 žiro račun: 520-243700-64

MAXKO D.O.O.

Kotor, 19. 12. 2014.

Br. 408/14

Luka Kotor AD

Gospodin Vasilije KUSOVAC
Izvršni direktor

Poštovani gospodine direktore,

Skala radio je prepoznat po istraživačkom novinarstvu i temama koje otvara u interesu građana Kotora ali i Crne Gore. Novinarstvo, u punom smislu te riječi i jeste u službi prvenstveno istine iza koje moraju da stoje činjenice i etika, a nikako senzacionalizam i žutilo koje je zahvatilo u najvećem dijelu našu medijsku scenu.

Gospodine direktore,

Skala će, sa sigurnošću tvrdim ostati na fonu jasnih evropskih novinarskih standarda, nastojeći da kvalitetom informacija pruži pravu sliku društvene stvarnosti svojim korisnicima. Tema našeg izvještavanja je svaki privredni i društveni subjekt, sa posebnim osvrtom na istoriju, tradiciju i kulturu grada svjetske kulturne i prirodne baštine.
Tema našeg istraživačkog novinarstva je svakako i poslovanje AD Luke Kotor, kao nosioca privrednog razvoja u ovom trenutku. To je posao koji zahtijeva potpunu predanost i angažovanje novinarskog tima.
Kako u ovom trenutku ne raspolažemo finansijskim sredstvima da do kraja realizujemo temu za koju cijenimo da je od posebnog interesa za građane Kotora i Crne Gore, svjesni da pomažete svakome ko Vam se obarti, to činimo ovom prilikom smatrajući da vašoj kući neće biti problem da nam izađete u suret sa iznosom do 5.000 eura, čime bi mogli da se relaksirano bavimo pomenutim projektom.
Uvjeren da razumijete našu potrebu i iskrenu namjeru,

Srdačno Vas pozdravljam

Slavko Mandić

Dakle, jasno je vidljivo ko glavu ima da se radi o namjeri Skala radija da se našali sa menadžmentom koji je, za razliku od tivatskog dopisnika razumio o čemu se radi i nije nikada odgovorio na uredno dostavljen dopis. Proslijedio ga je tivatskom dopisniku tabloida “Vijesti” koji je njihova produžena ruka.

Interesantno je vidjeti kako će kotorski DPS gledati na odnos menadžmenta Luke Kotor i tivatskog dopisnika koji ima samo riječi uvrede za ovu političku partiju?

7 KOMENTARI

  1. Pinokio vjerovatno zna da hiljadu puta ponovljena laž može postati istina, a jednom izgovorena glupost ostaje glupost za sva vremena.

  2. …predupregnuto novinarstvo”-u predizbornu kampanju-na naškom LAŽAVINE-deletom izbrisa “krvne nalaze istraživača…”-od nečega se mora življeti-ka i vazda…? E bo…? E da vi je znat kako je slobodan biti…brez samara,popruga,jarmova-pa makar i prazne glave i džepova bio…? Jer prazno se puni-a punana “p r e l i v a”-ka bočica od po litre..na toliko baždarena?

  3. Što taj Luković zna nego za skandalu. On je sav od toga. Smišlja kome će što podvaliti i kakvo zlo smisliti.Kakve VIjesti to i jest mjesto za njega.

    • ….prodali kad bi mogli i vi valjali taj jedan euro,euroooooo…..Svi ste vi isti-potomci jedne babe darodavke i više đedova pestokupljavina-dogona okupatora na ovim prostorima-u pasanim vjekovima…!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]