DPS Herceg Novi: Koncertom Srbija pokazala da je sve dalje i dalje

2

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi reagovao je na humanitarni koncert koji je održan sinić na Kanli kuli, navodeći da su “tzv. humanisti otvoreno pokazali svim građanima Crne Gore što misle o njima i o Crnoj Gori”.

<<<U Novom Georgiev pjevao Tamo daleko, orilo se Crna Gora i Srbija to je jedna familija<<<

Saopštenje OO DPS-a prenosimoi u cjelosti: 

Tako su zapravo najbolje predstavili sebe. Logično bi bilo da se saopštenjem oglasio bilo ko iz Srbije, makar i Bećković Matija da viteški odbrani zemlju iz koje potiče. Zato u odsustvu istog, da se ne bi ćerali, a ćerat ćemo se ako bude trebalo, tzv. humanitarnim koncertom u Novom, Srbija više nije „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje.

Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se iz nje skupljaju prilozi i šalju van Crne Gore. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se u njoj ne plaća porez na tzv. humanitarne koncerte. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada humanitarni koncerti služe kao paravan za političke svrhe. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada ćuti. Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna.

Na političkom skupu, koji se ne može održati van turističke sezone jer ne bi imao ko da dođe, pokazali su se svi: od prvih redova u kojima se ne zna ko je koga više cjelivao i đe, preko publike na prečac osvojene neodržanim promocijama Turističke organizacije i Opštine, pa do pjevača, dežurnog mrzitelja Crne Gore. O poslovnim vezama istog, Turističke organizacije koja se prepoznaje po promociji lica sa raspisane potjernice i Opštine kojom složno upravljaju ovi što se tobože svađaju, drugom prilikom.

Pokazali su se i organizatori tzv. turističke manifestacije „Trg od ćirilice“ u okviru koje je održan turističko-politički koncert, kao i niz drugih događaja koji imaju veze sa turizmom koliko i političke partije koje vode Herceg Novi sa demokratijom.

Očekujemo da će svi zajedno biti prisutni na tzv. Svetostefanskom saboru na kojem će pored episkopa, zasigurno učešće uzeti i predstavnici političkih partija i Opštine Herceg Novi. Vjerujemo da će se dobro bratski iscjelivati, još bolje sakriti sve što znaju jedni o drugima, i da će ih na kraju, kada pućnu bijeli dim kao znak pomirenja, dočekati bakljada u duginim bojama istih onih koji su je priredili sinoć.

cdm

2 KOMENTARI

 1. Četnički odgovor na odluke AVNOJ-a, posebno na odluku o federativnom uređenju Jugoslavije, predstavljalo je sazivanje Svetosavskog kongresa, u selu Ba, kod Ljiga, krajem januara 1944.
  na kome je proklamovana ideja trijalističke monarhističke Jugoslavije sa Srbijom, Hrvatskom i Slovenijom kao jedinicama. Pod predsjedništvom dr.Živka Topalovića u Ba je obrazovana i Jugoslovenska narodna demokratska zajednica koja je pretendovala da predstavlja sve političke snage Jugoslavije, deklarativno ostajući otvorena i za komuniste pod uslovom da se oni odreknu svojih težnji za dominacijom. Pristajući na obrazovanje ove efemerne, krnje i krajnje konzervativne političke formacije, u suštini velikosrpske, Mihajlović je nastojao da ospori političku širinu AVNOJ-a i, na drugoj strani, da odbije
  napade u zemlji i u inostranstvu protiv četničkog pokreta kao “čizmaškog” i
  diktatorskog. Jugoslavenska narodna demokratska zajednica trebalo je da
  pojača i političku bazu velikosrpskih snaga u vrijeme Purićeve administrativne vlade, istovremeno otkrivajući tendenciju da se težište političkog rada prenese u zemlju.

 2. Kancer Balkana je metastazirao u
  Novome !
  Poslati sve zadrtine na citostatike, a
  sotonu na zračenje !
  Malignima zabraniti manifestacije !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.