DPS u Kotoru samostalno na izbore

7
Kotor

Kako saznaje Skala radio na lokalne izbore u Kotoru 14. oktobra Demokratska partija socijalista izaći će samostalno.

O mogućim koalicijama odlučivaće se poslije izbora na osnovu postignuitih rezultata.

Podsjećamo, u prethodnom mandatu u kotorskom parlamentu na vlasti su bile DPS, Hrvataska građanska inicijativa i Liberalna partija, dok su tri odbornika Socijaldemokratske partije bili u opoziciji.

7 KOMENTARI

 1. makimali,niđe u komentaru ne stoji,da si obavezan kada te zarbi-a ti se češeš li češeš?Češi se moj makimali,češi imaš i zašto?Gaća niste imali kada ste prednjim i zadnim nogama zaprli-zapragli za jedinu domovinu 1988/89 sramne vaše godine-kakve se ne pamte-sa vama zajedno-u hiljadugodišnjoj istoriji Crne Gore,Boke i Sandžaka!Nadam se,da takvi ka vi neće više nikada na ovih prostorima zastiđa od vas!!!

  P.S.ne zaboravi makimali-tema je :Šut po sred gola-a vi pošteni svijet na drugu stranu daleko od vas i vaših izlizanih obraza?O vama “crnogorcima”-opciji koja ima “većinu”-znase da ste pod kontrolom kasapina sa Dedinja,oburdali vlast u Kotoru-gore ti piše-a biće ti još gore kada ti potmci budu!Zato da ti ponovim moj makimali,što je za poštene bruka i zastiđe za tebe i tvoje je ponos mjeren:”Bolje sramotan nego željan”! Na kraju krajeva za “vašu” buduću većinu-dobro bi bilo da kažeš koliko vas ima danas u odnosu na popis iz,kojima se vjeruje u Kotor-ne računajući birače DPS?

 2. e sad me samo zanima kakav ce biti izborni program,tj ako krenu obecavat kule i gradove nema napretka ovom gradu.

 3. Danas je tačno 23 godine 7.mjeseci i 27 dana-od kako je D E O današnje “vrhunske” postava-poznati “kotorani”- S.. CG zaprli”zadnjim nogama”-za Majku Domovinu-krećući iz Kotora na oburdavanje SRCG-time i SFRJ!Za one slabijeg pamćenja-poput mene-ovo se desilo u prostorijama tadašnjeg Sekretarijata za NO opštine Kotor,na “srpsku novu godinu”-13/14 januara 1989 godine!Zaprla-zapragla “gospoda” nisu tada imali uza sebe niti jednog člana današnjeg DPS-opštinskog odbora,kao pratilice u pravljenju b r u k e-sramote-zastiđa-nepamtljivoga u hiljadugodišnjoh istoriji Crne Gore,Boke i Sandžaka!!! Da se ne bi pogrešno shvatio-ne navijam ni za koga,pošto i ne izlazim na parlamentarne izbore-čime bi,ne daj sve višnji-dao legitimitet uličarima zapreglim-zapraglim za budućnost-potomamaka!
  Dakle,ako je vjerovati ovim vijestima,samo ću reći BRAVO vam ga kotorski depeesovci!Nek se svi izmjere-premjere u-na”svoja čojstva i junaštva” pasnih vrmena-vremena kada mnogizi nisu imali ni donjih gaća?!A danas-ajde da se jopet merimo-koliko je ko zakučio od tuđega-tuga bije najčešće nevine potomke?

  P.S.Za slučaj da vijesti nisu tačne,unapred se izvinjavam i podržavam 101%srbijanski recept od čega se pita ne pravi?

  • Slavko časti ti sačuvaj ovog Jola ,samog od sebe…mi ćemo ga čuvat od sebe,ali patologija mu je svaki tekst…Crnogorska opcija ima većinu u Kotoru…koliko mandata,nije bitno ko će da uzme…svi su to domaći naši ljudi…

   • “crnogorska opcija”?!?

    Sto to znaci?
    Je li to neko mjesto dje rade fabrike i zaposljavaju radnike i dje se ne prodaju ljudi za 20€?

    • Moj dični Bokelju…To je mjesto gdje se voli SVOJE…poštuje TUĐE…zna se đe je DOMOVINA…a vi što ne znate ko ste i đe ste…VAŠA BRIGA…Nije priča o ekonomiji…Priča je o DRŽAVI…MOJOJ…NAŠOJ…koju vi ne POŠTUJETE…Koju bi prodali,s pričom o BOKI I BOKELJIMA,za otrcijepitelje i rasparčivače ,simpatični politički performans…Ostani ti BOKELJ,ali u onom najboljem ZNAČENJU…ČESTITOM,LJUDSKOM,…I VOLI SVOJU DRŽAVU!!! Mimo tijeh 20 ili 20 000000 eura…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]