Dr Stjepčević: Tačno je da je Marija Ćatović podnijela ostavku na članstvo u IO DPS-a Kotor

18
Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević

Nije prvi put da predsjednik kotorskog DPS-a Boro Kašćelan nema pojma o stvarima koje se dešavaju u njegovoj partiji. I to je njegov problem.

Ali kada negira navode Skala radija, za koje ovaj medij ima potvrdu vjerodostojnosti i to još naziva tendencioznim plasiranjem neistinite tvrdnje o podjelama u partiji, i još doda da su navodno to prenijeli pojedini članovi Izvršnog odbora, u što oni (pritom ne kaže ko su to oni, prim. redakcije) ne vjeruju, onda je u problemu jer govori potpunu neistinu.

Kašćelan je trebao da demantuje navode Skala radija, a ne pojedinih medija, jer smo mi to jedini objavili. Pritom, nijesmo pisali o podjelama u partiji već o temi sastanka Izvršnog odbora o kojoj priča čitav grad. On to nije uradio jer zna da je svaka riječ koju je dao lažnoj televizili Kotor koju finansira Luka Kotor AD neistinita, baš kao i izjava za agenciju MINA.

Marija Ćatović, očito nije zadovoljna epilogom sastanka na kome je ulogu mirotvorca preuzeo Tarzan Milošević, politički direktor DPS-a Crne Gore. Kao da se na sastanku trebao neko miriti, kako nam reče jedan od članova Izvršnog odbora u čije izjave ne vjeruje Kašćelan.

Napad Srđana Dragomanovića, menadžera kotorske Opštine na Mariju Ćatović je, po ocjeni većine neprimjeren i za svaku osudu.

To Kašćelan želi da ublaži negiranjem istine da je Marija Ćatović podnijela ostavku i to dva puta. Istina usmenu, ali je bila kategorična da neće više nikada prisustvovati niti jednom sastanku IO DPS-a Kotor dok radi u ovom sazivu.

Da bi još jednom potvrdili vjerodostojnost vijesti koju smo objavili, Skala radio je pozvao danas gradonačelnika Kotora dr Aleksandra Stjepčevića, člana IO DPS-a i pitali ga da li je istina da je Marija Ćatović podnijela ostavku na članstvo u Izvršnom odboru partije?

-Istina je, kazao je dr Stjepčević. Ćatovićeva je podnijela ostavku. Kazala je dva puta da više ne želi da bude član ovog organa kotorske partije.

Možda će izjava dr Stjepčevića biti dovoljna da se Boro Kašćelan prisjeti istine, a ne da plasira ono što mu u datom trenutku odgovara.

18 KOMENTARI

 1. bravo Jovane za ranije napisano, porpuno se slažem:
  Samo istinu gospodine predsjedniče. jedino tako ćete uživati povjerenje. Čestitam Radio Skali na objektivnom informisanjnu. Nisam ni sumnjao .

 2. Potvrđujem riječi gradonačelnika Stjepčevića. Marija je podnijela ostavku na IO.
  Kašćelan iz nepoznatih razloga manipuliše javnost koja treba da zna pravu istinu. Čestitke Skali na punoj istini.

 3. Ko god pokušava a takav je većinski DPS sa jednom g. na više stolica izvrnuće se i propanut će mu fotelja.Ovaj mali neka malo čeka da poraste iako što je rasto raso je, iako bi altroke da je predsjednuk opštine.Jer on i njegovi ne priznaju ništa ispod toga i direktorskih mjesta.
  Pazi njega on osuđuje i vodi partijske igre. Na koje smo grane došli . Stjepčeviću bijele ti se zubi pokaži ih slobodno. Bolje ćeš pasat.

 4. Ma , ostavite se Kašćelana, zamiritao je penziun u svakom pogledu.
  Imam vjere u našeg lijepog, pametnog dotura, ma i mali Srđan mi se čini normalnim i perspektivnim.
  Neka žive i pošteno zastupaju naš grad

 5. Pošao apiko…Eeee narodni govor…dako se svi tresaju i pođu pjombo…
  No nije šala.Da je sreća ovi mali bi mi pasao u menadžment Luke Kotor ,kod ćalca profesionalca…jer to nije ništa čudno…Sinovi rade u istu firmu.Nema sukoba interesa???!!!
  A sad o karnevalima..sve mi miriše da su ovi iz Luke poduprijeli sve moguće snage da se predstave ugroženima.Od Podgorice…Lokalnijeh,koji rade po u interesu države??!!!Dobro li razumjeh.Nije prodaja nužna..već novi menadžment sa mješovitom upravljačkom strukturom…Strukturom vlasništva nepromjenjenom u odnosu na interes države,ali dezintegrisanom od strane grupacije direktora,članova odbora i zainteresovanih,turističko propagandističkih lobija i tzv medijskih innovatora.
  Taj karnevao što napraviše ,isfinansiraše je prozirna šarada.Nadam se da će Ivanovićka naći bolju potku za njenu Karampanu…Protkanu kreditima,agencijama…donacijama…
  Do tada će karnevali biti uputno finansirani i osmišljeni…A Jovica stari brojač naciona i kučaka bit će ofendjen…jer ga niko neće više slušat…a ni plaćat…Zdrao mi bile makice moje slatke,lipe…

 6. Prave stvari treba nazivati pravim imenom. Naravno to mogu samo oni koji nemaju mrvica u džepu.Ništa kalkulantski , mogu a ne moram, reko sam da nijesam reko jer ću reć kad rečem da sam reko itd. Zato šćeto neto na pitanje je li istima nije ili jest . Tako treba.

 7. O HOOOO tu smo dakle.Moraće još pljuštati ostavki ili će menadžer voditi kolo u Kotor po onoj đše ja stadoh ti produži

  • Što si menadžera stavila na zub i jezikk, pa on je tokom trajanja fotelje nasipačice jedini imao t….da joj u brk kaže što misli
   Očito to je velika mana, ovdje podilaženje važi za veliku vrlinu

 8. Samo istinu gospodine predsjedniče. jedino tako ćete uživati povjerenje. Čestitam Radio Skali na objektivnom informisanjnu. Nisam ni sumnjao .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].