Dr Ilić uspješno realizuje plan razvoja kotorske bolnice

9
Primarijus dr Ivan Ilić

Primarijus Dr Ivan Ilić je direktor Regionalne bolnice u Kotoru  godinu dana. Pored radnog angažovanja kao hirurg u ovoj bolnici, on uspješno rukovodi planom rekonstrukcije i modernizacije ove zdravstvene ustanove.

Ova  investicija predstavlja najveće ulaganje u okviru crnogorskog zdravstva u prošloj i tekućoj godini, u vrijednosti od preko milion eura. Ovo je prva temeljna akcija obnove u bolnici još od vremena zemljotresa 1979. godine.

Uskoro će biti otvorena tri adaptirana objekta, na površini od 850 metara kvadratnih, uključujući polikliniku sa osam ljekarskih ordinacija, dječju dnevnu bolnicu i savremenu bolničku laboratoriju. U poliklinici će biti smještena hiruška, urološka, kao i ambulanta za internu medicinu.

Temeljno je obnovljena bolnička kuhinja, vešeraj i kotlarnica, elektrosnabdijevanje za slučaj prekida električne energije, na glavnoj bolničkoj zgradi je urađena nova fasada i stolarija. U okruženju bolnice uređen je bolnički park i glavni parking.

Dr Ilić vodi strateški projekat sa ciljem razvoja regionalne bolnice do punog statusa. Izgradnjom trauma centra se prevazi postojeća praksa da teško povrijeđeni pacijenti moraju da se transportuju iz jedne bolnice u drugu, što  uvećava životni rizik. Isto tako, ovaj projekat obuhvata i razvoj kapaciteta za zbrinjavanje i liječenje pacijenata sa akutnim koronarnim dešavanjima, kao što je infarkt miokarda.

Opštinski odbor SDP Kotor

9 KOMENTARI

 1. Citam ove komentare pa se pitam kakve veze imaju sa zivotom.Dr Ilic je jedan od najboljih hirurga koje smo ikada imali i veliko mu hvala barem sa moje strane sto me strucnim i ljudskim pristupom poslu spasio kad mi je trebalo.Blago gradu i drzavi koji ga imaju a tesko bonici ako predje u Opstinu .Ipak imace moj glas (potpisan rukom ,onom istomkoju mi je spasio) upravo Dr Ilic a time i SDP ali jedino i upravo zbog Dr Ilica.Da nije on na listi SDPa nebi dobili moj glas jer su i oni vladali ovim gradom pa vidimo sto imamo a sto smo imali.Ovo vise nije K od Kotora .

 2. Od “istina” koje su napisali tost crnogorci :”Radar i susjed Niko iz ubavog Prčanja-jedno je tačno-da je od “junačenja-preneseno na njih od predaka”-na ovaj Portal osta prazna njihova BEZ IMENA priča-ali i BEZ MOG KOMENTARA-ODGOVORA..kojeg je papio “greškom-zbog istine i demokracije”- MODELARI.vjerovati je “hakeri”-sa nekih od prorusko srpskih portala..instalirani u ariju ND MONTENEGRO….? Zbog toga je ND MNE-na raskršću-dal prihvatiti uvoz junadi jalovih krava koje je neko od vas izjalovio u vremnu od 1.listopada.1991 do 17.svibnja.1992 godine-na FARMI u Konavlima-prije točno kvarat od vijeka-PRIJE SVEGA ZAHVALJUĆI ČINBENICIMA-INOVATORIMA DEMOKRACIJE-IZ AKUTNO-AKTUELNE SuDoPerice-NA DVORU(do skoro)-GOSPODARA CRNE GORE-KOJEG SU SLUŽILI PUNIH 18 GODINA-OLTI DO PRIZANJA STATUSA punoletnog lica-u krvičnom pavu TRETIRAN KAO-STARIJI MALJOLJETNIK…?! Zato i ne “teretim” MODELARA-za “slučajnu omašku-brisanje”? Misli čovjek “svojom g…lavom- “što ako pobijedi SuDoPerica i kolacja”-16.listopada.2016.godine-jer mora od nečega da se živi-pa makar bio ponizan -pred gorijem od sebe? Lijep pozdrav iz ubavog rodnog mi Prčanja-sa pjene CRNOGORSKOG MORA…! Svima vama koji slobodno živite,mislite,pišete,stvarate iz tuđih gu…sa trupom i repicom-na čistom vazduhu.-ariji..?

  • Kako te Niko oprao. A ovo što pišeš samo je tebi jasno, jer nema veze sa životom. Ali starost je to….greote!

 3. Do sada imate najbolju urađenu kampanju. Nisam vaš glasač i pomalo mi vas je žao kako su vas izradili ovi iz Ramada partije. Srećno, jer će vam sreća trebati!

 4. Koliko ja pamtim a pamtim dobro ni goreg čovjeka ni goreg komšije od ovog Prčanjota. Nego primjećujem da kad se ne oglašava na skalu nestaju barke po Prčanju i Stolivi, kakva slučajnost!

 5. …i vidim Draga Gospodo iz firme GG SuDoPerice-do skoro na dvoru gospodara Crne Gore-Bolnica Kotor i njen razvoj-morate naučiti-nije vaša zasluga…više no li moja da što su Ameri stigli prije 40 godina na mjesec! Manite se potpisivanja-ovjera poslova iz nadležnosti državnih institucija! To što je uvaženi primarijus dr Ivan Ilić-direktor regionalne Bolnice-Kotor…na mjestu odakle vodi poslove i direktora i investicionog izvršitelja-ne znači da je vaše pravo da se “potpišete-mesijanski”-na državne poslove-u nadležnosti Ministarstva zdravlja?!!! I za kraj-pročitah gore-da je investicija prešla jedan milion eura-iskren da budem nije prevelika investicija po uloženim sredstvima(eurićima)-rekao bi-da je manja nego vaša imovina-gore potpisanih-“pošteno stečena” u pasanom kvartu od vijeka-kad ste kao gologuzovići nasrnuli na našu domovinu-u poznatom Miloševićevom sramnom STANPEDU-ABlejaju-obadanju goveda(stotine hiljada)…od planina pa do mora-od Nikšića-Titograda-Plava i Kotora-đe ste vi isti-potpisani “TITOVI pioniri”-predvođeni “Ivicom i Maricom”-oburdali vlast u Kotoru- na dan 13/14.januara.1989 godine u prostorijama Sekretarijata NO opštine Kotor-na “staru srpsku godinu”-“slučajno” u opštini,koja je na taj dan bila u pvih pet/5/ najrazvijenih opština TITOVE JUGOSLAVIJE..! Znamo što je ovaj narod tada imao i što danas IMA! Ali-“gatamo”-tražimo da saznamo što vi danas imate(zarađeno)-a što niste imali TADA? Neću da vjerujem-da su GOLOGUZOVIĆI-krenuli u ABlejanje-kontrarevoluciju da bi i dalje bili GOLOGUZOVIĆI? Lijep pozdrav iz mog rodnog ubavog Prčanja-nekadašnje perjanice Kotorskog i šire TURIZMA-a danas UVELA RUŽA-ZAHVALJUJUĆI,prije svega,VAMA gore potpisanim..!!! Kao što vidite…ničija do zore nije gorela..sa željom da dugo i zdravo trošite vašu muku TEŠKO ZARAĐENU-uloženu u “razvoj naše DOMOVINE….

  • Samo si fulao partiju. Nsu ni meni ovi sdpovci simpaticni ali nisu postali tajkuni niti para imaju pocevsi od njihovog presjednika. Ono sto se kaze sirot bio sirot ostao sto posto. Oni o kojima ti pricas su sada u sd genecki modifikovanoj partiji nista drugacijoj od dpsa. Bili su goli i bosi i vidi sad. Inace starost nekima nije mudrost nego trabunjanje za sprd ju. A sad udri trabunjaj!

   • …u ime SDP…hvala vam na podršci-koja nam daje za pravo da se nadamo napretku naše domovine..poslije pobjede na oktobarskim izborima.Ističemo sa ponosom ,Mi jesmo bili organizatori kotorskih mitnga i promjene odnarođene vlasti u Kotoru januara 1989 godine-koja tada nije bila dorasla vremenu-trenutku razvoja…što se još i danas po GOLEMO osjeća zahvaljujući DPS-u i četničkim udrugama. Zato drage drugarice i drugovi…idemo napred u nove pobjede-koracima kojima idemo u kontinuitetu u poslednji četvrt vijeka na pravoj strani istorije! Volimo vas naše drage i dragi..ISKRENO VAŠI Ivica i Marica,i KVARTET sa BRAĆOM iz STAROG GRADA-kuća BIŽANTA I ROĐACIMA SA PELUZICE I TABAČINE..uz pjesmu “UZMI SVE ŠTO TI ŽIVOT PRUŽA DANAS SI CVIJET-SJUTA UVELA RUŽA…NAROD SE PITA…E VIVA VERO MONTENEGRO..”!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]