Dr Vesna Mačić uspješno predstavila Crnogorsko udruženje pedijatara na sastanku EAP-a u Briselu

0
dr Vesna Mačić u Briselu

U Briselu je proteklog vikenda održan sastanak Evropske Akademije za pedijatriju (EAP).

Ispred Crnogorskog udruženja pedijatara sastanku je prisustvovala dr Vesna Mačić, koja je predstavila rad i rezultate našeg pedijatrijskog Udruženja pred evropskim autoritetima.

Dr Mačić je pozvala evropska pedijatrijska udruženja da dođu u Crnu Goru i da nam budu gosti za dvije godine, kada će naša zemlja biti domaćin sastanku EU Akademije za pedijatriju.

Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen od strane 33 sekcije i udruženja EAP-a, kao i pridruženih članica koje su na putu učlanjena u ovu asocijaciju.

Crnogorsko Udruzenje Prdijatara je pridruženi član Evropske Akademije za Pedijatriju, a u tom svojstvu će ostati do učlanjanjenja u Evropsku uniju. Crna Gora, kao i ostale zemlje Evrope, ima svoje predstavnike pedijatrijskih sekcija i udruženja u EAP

Dr Mačić je Skala radiju kazala da je sastanak trajao dva dana.

Prvi dan je obuhvatao stručne, profesionalne i inovativne teme, a drugi je protekao u znaku organizacije i odabira novog rukovodstva organizacije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]