Dragan Adžić: Nebo im je granica!

6
Dragan Adžić

Dragan Adžić

Budan nad svakim pokretom svoga tima, bez sna i nakon veličanstvene pobjede i osvajanja Kupa šampiona Evrope Dragan Adžić trener rukometašića Budućnosti je za Skala radio kazao da su djevojke po ko zna koji put dokazale da su prave heroine ovog 21 vijeka.

Nebo je granica kada su one u pitanju, rekao je Adžić, koji ih je stvarao i stvorio samo za pobjede.

“Nevjerovatan uspjeh, nevjerovatna sigurnost i energija.  Bilo je pravo zadovoljstvo biti sa njima 283 treninga”, kaže trofejni trener Adžić.

Sada slijedi nekoliko dana odmora za Evropske šampionke.

Postoje još obaveze kada je u pitanju domaća liga i završetak sezone na najbolji mogući način i ono što je najvažnije, bez većih povreda igračica.

Za sljedeću sezonu uprava je sve uradila da većina ekipe  ostane u Podgorici, kako bi se moglo nastaviti sa ovakvim odnosom i igrama kakve su bile u ovoj sezoni, poručio je Adžić.

6 KOMENTARI

  1. Ipak izražavam stah-da nam i drugi sportovi ne krenu džadama fuzbalera? Pa da nam se ne desi-da je pola reprezentativaca uvezena mimo “Zakona o zapošljavanju stranaca”-i eto nas sve niže i niže-ka onaj sir onome popu veselome? Bolje je da se uzdamo “u se i u svoje domaće proizvode “made in Montengro”? Nego u ono “eviva montenegro”…..

  2. I ti si Adžiću veliki heroj. Brao majstore.Idemo dalje. Svaki je vaš turnir! Šampioni nego što! Neka nešto nauče i ostali kako se sportski radi,živi i misli a ne na lovore i Trt!

  3. Dragan Adžić jednako je pobjeda, jednako je znanje jednako je mozak,jednako je taktika jednako je dostojanstvo, jednako je strpljenje, jednako je mudrost jednako je USPJEH jednako je BUDUĆNOST !

  4. Dragi gospodine Adžiću,
    Svaka vama čast na taktici, strpljenju i na velikoj i dobroj projekciji svakog pokreta vaših divnih cura.
    Uživali smo čitavo prvenstvo i to je meni bio praznik. Lijepo žalim što više nama jer sam znao da ću uživati pored TV. Živjeli i vazda vam pucalo kao što je juče popodne u Kotor.

  5. Pravi intelektualac i divan čovjek i sportski radnik, zato mu i ide. Najzaslužniji je za uspjeh bez granica svojih đevojaka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].