Dragan Ivančević: Bal vampira u Sava centru

6
Dragan Ivančević

Dragan Purko Ivančević

Govor g. Amfilohija Rista Radovića na “proslavi” stogodišnjice Mojkovačke bitke nije iznenađenje.

Niti su iznenađujući aplauzi koji su pratili njegove izjave i lažne teze, koje odišu srdžbom, netrpeljivošću i mržnjom.

Uzaludne su, i ljutitom govorniku i oduševljenoj publici u uniformama, mantijama i bez njih, izlivi oduševljenja i podrške svakoj  izgovorenoj misli i kletvi protiv Crne Gore, Crnogoraca, naše kulture, istorije, crkve i jezika.

Crna Gora je tu đe jeste, uprkos i bez obzira na napade, klevete i optužbe koje dolaze sa strane i od ljudi koji se stalno pozivaju na “bratstvo”, koje svih ovih desetljeća i stoljeća služi da se “braća” pokore, politički obezglave, kulturno ponište i da im se uništi država.

Žalimo slučaj, gospodo, ta vremena su zanavijek prošla.

Obnovljena je crnogorska nezavisnost, u miru i demokratski, na veliku žalost i pizmu iskompleksiranih nacionalista i propalih hegemonista, kojima ni tri posljednja uzaludna i tragična rata, na prostorima bivše Jugoslavije, protiv komšija i najbližih, puna zločina i zauvijek obilježena sramotom genocida, nijesu dovoljan nauk da prestanu sa širenjem mržnje i sa nipodaštavanjem Crne Gore i svega što je crnogorsko – i u nacionalnom i u građanskom smislu.

Žalosno je bilo gledati i neke političare iz naše zemlje koji podržavaju takve anti-crnogorske ksenofobične perfomanse.

To je jedino što je za žaljenje sa najnovije velikosrpske predstave u prijateljskoj Srbiji.

Ostalo zaslužuje samo prezir, stoji u saopštenju koje potpisuje Dragan Ivančević, član Predsjedništva Cdu.

6 KOMENTARI

  1. …očevicu”ljucke pogibije”-današnjih “tost crnogoraca”-tadašnjih “tost srba”-na srpsku njihovu tader srpsku novu godinu-1989 godine-u Sekretarijatu za NO opštine-“prosrpske” u Kotoru-nemože oprati vaše obraze-umacane “prokletim nasleđem-vašije predaka”! Služeći vjerno i odano kaspinu i grobaru SFRJ-SRCG -punije 17 godina 4 mjeseca i 10 dana(11/14 januara 1989 do 21.maja.2006 godine)!!! Ako ja laže-nepodoban do vijeka-ka vaša bruka i sramota-ne laže utopljena-uništena privreda Kotora i država SFRJ! Da ne idemo dalje od TUP “FJORD” i Jugooceanije-koja je gradila i ranila decenijama Kotor i Crnu Goru! Dakle “Povampirena Sava centar”-jer rođena na isti dan kad je ukopana SRCG-SFRJ-nota bene u Titogradu 1989 godine! Dragi moji oponetnti-modlari i moderatori-objavili ne obajvili-čitajte me na Portal Analitiku-na istu “tabu kotorsku temu”?!

  2. EKSTREMIZAM, ISKLJUČIVOST U VELIKO UBJEĐENJE U SOPSTVENU ISPRAVNOST, SA BILO KOJE STRANE DA DOLAZE , JEDNAKO SU LOŠI,
    MNOGO GREŠAKA, ZLOČINA I NEPRAVDI JE BILO NA SVAKOJ STRANI, ALI DANAS JE ,,IN” KAMENOVANJE SVEGA SRPSKOG, IAKO JE I MENI AMFILOHIJE DALEKO OD NEKOG KO BI PRIPOVJEDAO O DUŠI, MA I ONAJ KONTRA NJEGA ISTO.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]