Dragan Ivančević: Cdu nastavlja svoju misiju

0
Dragan Ivančević

Dragan Ivančević

Crnogorska demokratska unija je istinska opoziciona stranka. Lišeni bilo čije pomoći, pod harangom nekih medija i njihovih stranaka da smo tobožnji “sateliti”, kao autentična i samostalna partija, učestvovali smo, na samostalnim listama, na izborima u Herceg Novom, u decembru 2014., i prošle nedjelje u Tivtu.

Nijesmo zadovoljni ishodom: rezultat od 2 odsto podrške u Herceg Novom je praktično ponovljen u Tivtu, đe smo dobili 2,4 odsto glasova.

Javnosti je poznato da smo u oba slučaja predlagali i bili spremni za koalicioni nastup sa bliskim partijama. Naše ideje i prijedlozi nijesu naišli na razumijevanje. Koliko je to bilo pametno i dobro, najbolje znaju oni koji su se oglušili o naše pozive. Možda bi sada mogli da razmisle što bi i kako bi bilo – da su imali minimum političkog sluha za ono što smo predlagali.

Cdu neće odustati od svog puta. Mi promovišemo crnogorske nacionalne i državne interese. Kao što kaže naš “Manifest crnogorskih demokrata”: mi želimo promjene koje će jačati Crnu Goru i njene demokratske institucije. Mi želimo Crnu Goru svih njenih građana, đe su svi zajedno i svi svoji na svome, ali i Crnu Goru u kojoj neće biti marginalizovanja i nipodaštavanja crnogorske kulture i crnogorskog identiteta. Nema Crne Gore bez Crnogorki i Crnogoraca.

Ostajemo spremni i otvoreni za saradnju sa svima koji dijele ideje i vrijednosti za koje se zalažemo. Mi smo istinska opozicija svemu što je loše u vlasti, a nikad nećemo biti opozicija našoj Crnoj Gori. To je naša izvorna ideja i poruka, od koje nećemo odustati.

Crnu Goru treba da mijenjaju oni koji je poštuju i vole.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]