Dragana Knežević ponovo izabrana za predsjednicu MZ Stari grad

7

 

Zbor građana MZ Stari grad Kotoro držan je sinoć u velikoj sali Kulturnog centra „Nikola Đurković”.

Na Zboru je bilo prisutno 78 građana sa prebivalištem na području ove mjesne zajednice, koji su jednoglasno usvojili izvještaj o radu i finansisjki izvještaj za prethodni period, i donijeli odluku da novi saziv Savjeta MZ Stari grad Kotor broji 9 članova.

U Savjet MZ Stari grad Kotor građani su izabrali: Vasilija Todorovića, Gojka Pavićevića, Milana Matkovića, Draganu Knežević, Dejana Ognjanovića, Željku Mračević, Borku Barović, Marka Radulovića i Nikoletu Franović.

Savjet je nakon završenog Zbora održao konstitutivnu sjednicu i na istoj jednoglasno izabrao Draganu Knežević za predsjednicu Savjeta MZ Stari grad Kotor i Dejana Ognjanovića za zamjenika predsjednika.

U Nadzorni odbor izabrani su: Ljubenko Borović, Milica Mrdak i Svetlana Bokan.

7 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]