Drašković: Ugrožavanje pregovaračkoga procesa je izdaja, a podaničko ponašanje poniženje

2

Vido Drašković

Majci je najteže kad je izdaju njena đeca,a još je teže kad je uz to ponize.To se desilo Crnoj Gori koju su izdala I ponizila njena đeca.No što se drugo moglo I očekivati od malih ljudi,velikih manipulanata I prevaranata,na visokim državnim položajima.

Kad znaš cilj lako je naći put. Malom čovjeku, velikom manipulantu,cilj,zaustavljanje Crne Gore na putu integrisanja u EU  je odredio gazda sa Andrićevog venca. Što se, retorički, jače zalagao za napredovanje integracija,to ih je svojim djelovanjem  više usporavao, dovodeći u pitanje njeno nastavljanje. Spoznavši da je izvjesno deblokiranje Ustavnog suda,pod izgovorom da to radi u cilju pomirenja,potpisa sa pravoslavnom crkvom u Srbiji Temeljni ugovor, iako je znao da će to u Crnoj Gori radikalizovati podjele.Predhodno je izjavio da je za njega sve, što se Crnogorci I Srbi dogovore OK. Da li su se dogovorili po pitanju teksta Temeljnog ugovora?

Cilj je postignut ,svojim djelovanjem predsjednik crnogorske Vlade je Crnu Goru od lidera  evropskih integracija doveo do mogućnosti blokade njenog pregovaračkog procesa.

Samo još da Crnu Goru uvede u Otvoren Balkan postići će cilj , koji mu je postavio gazda iz Srbije.

Vučić ne vlada Crnom Gorom izjavi predsjednik crnogorske Vlade. Broj njegovih posjeta Beogradu,kao podpredsjednika Vlade,a kasnije I kao predsjednika ako se uporedi sa brojem  uzvratnoj posjet predsjednika Srbije I vlade Srbije može se zaključiti da je predsjednik crnogorske Vlade potrčko predsjednika Srbie,kod kojeg ide po instrukcije za djelovanje,a po izvršenom zadatku podnosi izvještaj.

Ugrožavanje pregovaračkoga procesa je izdaja, a podaničko ponašanje poniženje, kaže se u saopštenju LP CG Kotor koje potpisuje presjednik Vido Drašković.

2 KOMENTARI

  1. Obraz mu je kao djon, toga nista ne dotice, mozes mu reci is, kis njemu je svejedno. Takvi se nesoj jos ne rodi na ovom prostoru. Fuj!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].