Drugu noć za redom leži slomljeni stub javne rasvjete u Dobroti

3
Slomljeni stub javne rasvjete u Dobroti

Na šetalištu u Dobroti od juče leži slomljeni stub javne rasvjete.

Ko ga je slomio, za sada nije poznato.

Ovako nešto dogodilo se početkom maja i opet niko nema pojma kako je stub pao.

Vjerovatno i neće, jer ovo nije prvi slučaj da se lomi sve što se nalazi na šetalištima, od klupa, dječijih igrališta, drveća, pa do stubova javne rasvjete.

Ono što je interesantno je činjenica da je stub pao na šetnu stazu i da je jedan od dva rasvjetna tijela nastavio da svijetli.

Stub javne rasvjete slomljen na šetalištu u Dobroti

To znači da je stub bio pod naponom i da je tada, a i danas je opasna prijetnja prolaznicima, kazao je Skala radiju penzionisani električar koji je tuda šetao kućnog ljubimca.

Do sada, niko od odgovornih nije došao da ukloni stub javne rasvjete.

Samo da ne bude kasno i da neko ne strada zbog očiglednog nemara.

3 KOMENTARI

  1. Policija bi trebala obratiti pažnju na one ljude koji imaju koristi od tog vandalizma. Treba vidjeti gdje završi taj “stub” poslije uklanjanja, ko dolazi da pokupi taj slomljeni metal kao sekundarnu sirovinu? No, policija neće prstom mrdnuti, tako da uskoro možemo očekivati dalje lomljenje rasvjetnih stubova i kandelabara na šetalištu. Do konačnog zamračenja!

  2. Sad ce tek uklonit stub kao i prosli put kad ste ih oprali.A inace cudo ce ucinjet nova vlast.E obecanja i politicka pr…ava.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].