Društvo Dragoslav Dado Šćekić na čelu Fonda za zdravstveno osiguranje

0
Dragoslav Dado Šćekić

Vršilac dužnosti direktora Fonda za zdravtsveno osiguranje biće Dragoslav Dado Šćekić, predsjednik Opštine Berane, saznaje CdM.

Prema informacijama CdM-a, Šćekić je već neko vrijeme bio zainteresovan za tu poziciju.

Doskorašnji direktor Fonda za zdravstveno osigiranje Sead Čirgić podnio je nedavno ostavku na funkciju direktora Fonda, iz, kako je rekao, ličnih razloga.

Čirgić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je ostavku podnio Komisiji za imenovanja i razrješenja Vlade Crne Gore i Upravnom odboru Fonda za zdravstveno osiguranje.

On je podsjetio da je na funkciji direktora Fonda bio skoro pet godina i da su za to vrijeme glavne aktivnosti bile usmjerene na unapređenju i efikasnijem ostvarivanju propisanih prava, sa posebnom pažnjom na najosjetljivije kategorije, prije svega djecu i lica sa invaliditetom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]