Đukanović: Gašenje Montenegro Airlines-a čist populizam, sa moguće nenadoknadivim štetama po nacionalnu ekonomiju

6
Milo Đukanović
Ugasiti biznis je jednostavno i brzo, čak i nacionalnu avio-kompaniju. Ali, može biti i veoma rizično i nepromišljeno, posebno u zemlji koja četvrtinu svog BDP stvara u turizmu, a koja nije iskoristila ni 50 odsto svojih potencijala u toj djelatnosti, objavio je na Twitter nalogu predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Neće ih ni iskoristiti bez lakše dostupnosti destinacije, a nje nema, između ostalog, i bez nacionalnog avio prevoznika. O tom našem nacionalnom, razvojnom interesu niko neće brinuti osim naše Vlade”, naveo je predsjednik.

On smatra da današnja odluka nije izraz takve brige.

“Prije bih rekao da je riječ o čistom populizmu, sa moguće nenadoknadivim štetama po nacionalnu ekonomiju”, dodao je Đukanović.

Bojanić: Gasi se Montenegro Airlines, osnovaćemo novu avio kompaniju, smijenićemo cijeli Upravni odbor EPCG

6 KOMENTARI

  1. …BOJANIĆU NE GASI SE POGAŠENO-NEGO SE SAMO POKUPI PEPEO I NJIME SE POLIJU(OPEPELJAJU-U PEPELJAK!) AERODROMI CRNOGORSKI…SA SVIM NJENIM DIREKTORIMA..”MADE IN”…SuDoPerica I SuDonedoder…NA ČIJEM SU PEPELU SAGORELI-A PEEO IM JE PO CRNOJ GORI IZ AVIONA RASIPAO ONAJ DIREKTOR-“ŠVEIK” MARIĆ SA TIVATSKOG AERODRUMA-KOJI JE PODHRANIO DVIjE PREOSTALE PARTIJE-(ONAJ JEDAN NEDOSTAJUĆ/ČETRDESETPRVI GLAS U SKUPŠTINI CRNE GORE?) HRVATSKOG NARODA U CRNOJ GORI-PO SISTEMU”POPU LIZAM”-KAKO REČE ONAJ CRNOGORAC-ČUVAR “CETINJsKOG MANASTIRA”?

  2. Sretni blagi dani svim građanima Ccne Gore…bez obzira na vjeru-crkvu-naciju!!! Sa željom da sačuvte zdravi razum..I da vas ne zamajavaju “stranim riječima…”popu lizam” i slične smicalice-kojima “liječe” glad pregldnjelom i prvrenom naroduu evo 32 .godine!..Godine tuge i bola za sopstveoim pameću(glavi)-koja je predata u ruke vlstodržcima-na MILOST INEMILOST!!…KO OSTA-OSTA..KO NEOSTA-KRIV JE -KRIVI SU SAMI-jer su “obećanja čekali- da uzlete “avionima Montenegr/ini/o aj ne lajte više-no se mčiite sa tije tuđije OPELJEŠENIJE (KABINETA) stoiica-fotelja”!!!!..STIDITE SE OD BLIZNIVA(G…ICA)-KAD OBRAZA NEMATE-NITI IH OD KOGA IMALI NASLIJEDITI!!!!

  3. Drug Milo mogao bii da s svoim bracom i sekom ili sam da kupi MA i spase Crnogorslu ekonomiju. Da li ce drug Milo kupiti MA i spasiti Crnogorsku ekonomiju Da ili Ne.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]