Đukanović: Nema gazde nad Crnom Gorom, niko me nije pustio niz vodu, sa Vučićem nemam komunikaciju ni poslovni odnos

24
Milo Đukanović

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je da sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nema komunikaciju niti poslovni odnos i odbacio ocjene da ga je Evropska unija (EU) “pustila niz vodu”.

Đukanović je za Betu rekao da mu se srpski predsjednik Aleksandar Vučić nije javio niti tražio sastanak sa njim kada je bio na sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici i dodao da na Vučićevu posjetu Crnoj Gori gleda kao na privatnu.

“I ja kada odem u privatnu posjetu u Beograd ne javljam se nikome od mojih kolega u državnoj vlasti u Srbiji”, kazao je on.

Đukanović je kazao da nakon izbora 30. avgusta nije imao komunikaciju sa srpskim predsjednikom.

“U prethodnom periodu sam imao komunikaciju koja je podrazumijevajuća za ljude koji obavljaju funkcije šefova država susjednih država”, rekao je on.

Povodom Vučićeve izjave da je “užasnut antisrpskom kampanjom u Crnoj Gori”, Đukanović je kazao da takve tvrdnje gotovo ne zaslužuju komentar.

“Pogledajte preglede srpske štampe uključujući i izvještaje analitičkih centara koji su se bavili medijskom scenom regiona i vidjećete da su registrovali nekoliko desetina hiljada tekstova sa unisonom, neprijateljskom porukum prema Crnoj Gori, sa neskrivenom potrebom miješanja ne samo u medijski već u unutrašnjopolitički život, tako da u tom smislu govoriti o antisrpskoj kampanji u Crnoj Gori smatram da je bespredmetno”, kazao je Đukanović.

Komentarišući ocjene pojedinih analitičara da je Vučić svojom posjetom ustvari “označio teritoriju i pokazao ko je gazda u Crnoj Gori”, Đukanović je rekao da ne razmišlja na taj način.

Nema gazde nad Crnom Gorom

“Gazde nad Crnom Gorom nema i neće ga biti. Crnoj Gori ne treba gazda, ni iz Crne Gore, ni iz okruženja. Crna Gora je suverena država koja je svoju suverenost obezbijedila u jednom mukotrpnom procesu borbe za svoj identitet koji joj je bio brutalno otet u procesima nakon Prvog svjetskog rata”, kazao je Đukanović.

On je poručio da ako negdje postoji takva ideja u “okruženju ili na nekim udaljenim adresama na nju je pametno zaboraviti”.

Đukanović je ponovio da sa Vučićem nema poslovne odnose.

“To je apsolutna besmislica ko god da je izgovorio. Nemam nikakvih skrivenih poslova ni u Crnoj Gori, ni u inostranstvu, ponajmanje u Srbiji”, rekao je on i dodao da je to jedna od obmana koja se plasira od njegovih političkih protivnika.

Dodao je da se ne sjeća ni jedne zajedničke fotografije sa nekim biznismenom koja bi mogla da potkrijepi neke takve sumnje.

Na dodatno pitanje šta je za zajedničkom fotografijom sa Mohamedom Dahlanom, Đukanović je rekao da Dahlan nije biznismen već čovjek iz svijeta bezbjednosti.

“On je veoma respektabilna osoba iz svijeta bezbjednosti prije svega na Bliskom i Srednjem istoku, čovjek koji je prepoznat i na široj globalnoj bezbjedonosnoj mapi, čovjek koji ima izuzetno prijateljske odnose prema nekadašnjoj Jugoslaviji, pa i Srbiji i Crnoj Gori, čovjek koji je ovdje vrlo često boravio kao turista ali i kao prijatelj jednog broja ljudi koji žive na ovim prostorima. I to je sve, tu nema nikakve priče o biznisu”, rekao je on.

On je odbacio ocjene da ga je međunarodna zajednica “pustila niz vodu”.

“Da bi neko nekoga pustio niz vodu trebalo je da mu prethodno pomaže da mu glava bude iznad vode. Niti Crnoj Gori, niti meni lično niko nikada nije pomagao da držimo glavu iznad vode. Naprotiv. Sjetimo se samo referenduma. Jeste li prepoznali nekoga, iz sada nama partnerske međunarodne zajednice, tada da nam pruža podršku. Ne”, rekao je Đukanović.

Kako je dodao, niko ne može da ga pusti niz vodu jer je “čitavo vrijeme držao do svog integriteta, samostalno i odgovorno odlučivao o pitanjima koja se tiču crnogorskih interesa”.

“Mogu da kažem da sam u nekoliko takvih situacija kada nisam imao razumijevanje međunarodne zajednice, kasnije se ispostavilo, pravilno odlučio”, rekao je on.

EU nema detaljni uvid u situaciju na Zapadnom Balkanu

Govoreći o izjavi komesara za proširenje Olivera Varhejija da je Crna Gora trebalo da povuče odluku o protjerivanju srpskog ambasadora Vladimira Božovića, Đukanović je ocijenio da nije bilo mjesta za njegovu takvu reakciju niti želi da je analizira.

“Već očekujem od naših evropskih partnera da u svakom trenutku imaju jasan i detaljan uvid po pitanju svih problema u našem regionu. Zapadni Balkan je dio Evrope. EU je lokomotiva čitave Evrope. Nemoguće je komentarisati situaciju na Zapadnom Balkanu bez svakočasovnog detaljnog uvida u stanje stvari. Ja se plašim da u ovom trenutku taj uvid EU nema i da ne prepoznaje izvjesne refleksije procesa koji se događaju unutar same EU a koji se ovih dana manifestuju i u nemogućnosti da se usvoji evropski budžet. E, to se mora prepoznavati ukoliko se želi igrati uloga svetionika”, kazao je on.

Kako je dodao, Zapadni Balkan je zona odgovornosti EU i ako se ona ne bude bavila Zapadnim Balkanom baviće se drugi sa svojim političkim uticajem.

“Ako nemaju vremena onda je prirodno i odgovorno obratiti se ljudima na Zapadnom Balkanu u koje imaju povjerenja da se dobiju odgovori na ta pitanja. Reagovati bez svega toga sa nekim preporukama koje su neprimjenjive nije najbolje za sam autoritet EU”, rekao je Đukanović.

24 KOMENTARI

 1. Jordane vidi se da si govedarske razze,
  a pojma nemaš o ničem her izmišljaš i
  insinuiraš, zabio si se kao kunjer, pa samo po žujenicu naokolo itaš!
  Ima sijena i drača, hijena tvojijeg ne fali.
  CRNOGORCI NE LELEČU Jole!
  Nismo ni glasovali, pa nemamo što ni žaliti, kao ni ove dogone, pasaće krmedari sa tobom, kao jurišnim pastirom.
  Pomplaj Jordane, to ti je ostalo od
  Kare Đorđa, nema više espapa!
  Samo pugaj ođe, na magove!

 2. Drago kuśo, smanji ofenzivu, ne zamjeri preśedniku i ne veličaj stranog lidera!
  O njemu neka vode brigu Njegovi, tamo njima i Tebi takvome!
  Ovdje su suvišni tvoji jalovi komentari!

  • Tiha voda breg roni. Vidim da si ponesto shvatio mora da si me posluso i do crkve poso, bravo neka neka idi opet idi shvatices da sam i sad u pravu. Ja njemu nista ne zameram narod mu zamerio a narod ti je narod nemozes protiv naroda nemozes nikako a on i protov narofa i protov zakona nevalja to nevalja udarati na paragrafe jer kad se patagrafi okrenu kuku lele. Zdrav bio i podki do crkve vidis da ti prija.

  • …FESTA LA FINITA!.!!!.NIJESTE VIŠE NA VLAST.NEGO POSTASTE BEDINERI-BEDINERKE..PA POLAKO UREĐUJTE DVORE NOVE CNOGORSKE VLASTI! DOSTA STE KRALI-OTIMALI-PLJČAKALI.PUNE 32 GODINE!..ZATO ZA “NOVI POČETAK..PROČITAJ “ONAJ TELE GRAF”SUĆUTI SRP SKOJ PATRIJARŠIJI U BIOGRAD-KOJIM SE MILETA ZAFALIO ZA VELIKI UČINAK-AJATOLAHA AMFILOHIJA U STVARANJU-OVISNO NEOVISNE” VIVA VERO MONTENEGRO”(PJEVA JOJ VAŠ POSLANIK ANDRO POOOVĆ?!)-PUTEM DILA ,”MILO-AMFILOHJE”-2OO6/ KAD VAM JE AJATOLAH DONIO (TAKO NAPISA MILO!)SAMOSTALNU GORU CRNJU-OD SVAKE PASANE U MILENIJUMU OD OKUPATORA NEMANJIĆA..DO DANA DANJEGA!!! O TOME MALO-ALI PRIJE IE TOGA IZAĐI IZ BLIZNICE-NA ČISTU ARIJU-…DOSTA JE BILO..ULTIMA SE BROJI…GOSPAR BEDINERU IZ VILE “GORICA”-NASLEDNIČE BEDINERA KOPILADI -OKUPATORA BEČKIH KONJUŠARA-KOJIMA STE U”DIMIJE”-MAŠKINIMA(UMESTO ONIJE “FACULETA”) U ŠAPE-DORUŠAVALI KAPELU NEGOŠEVU NA LOVĆENU-1916-SLAVEČI LODE…U ČAST OKUPACIJE CRNE GORE-KOJU NIKAD NE POMINEJTE-NEGO JE PREVODITE U 1918-VAMA NAJMILIJU-ZBOG DOBIJANJA “TROJNE KRVAVE I SRAMNE KERAĐORĐEVĆA KRALJEVINE…”SER BA-KRVATA I SLOVENACA”-SENCA CRNE GORE I CRNOGORACA-MONTENJARA!!!

   • Jolovani kuštro Drinjački, pa Mi nismo u vlast, ni za vlast jerbo ne glasujemo, ali ni popovima ne ljubimo ruke, niti trčkaramo ka Ti, posilni Vladov, za tuđe interese.
    Dobro su ti spjegali da si ingiltrator i lazavo pošpicalo, kolovođa izmišlhenih priča o naklapanja !
    Da si na vrijeme šiljao ove nepoćuke đe treba, ovog ne bi ni bilo!
    Ne faflaraj i ne brekći, smota tu
    jezičinu !

    • JEDINI CRNOGORAC-(MAJKA I DALJE RAĐA) -JOLE DRIJAK SA DIPLOMOM-RJEŠENJEM OD PTVOG STUENOG.1991..DA NIJE SA VAMA POŠAO U POKOLJ HRVATA-NA KONAVLE I DUBRVIK-1991! I DA NIJE SAČUESNIK ATENTATA NA KONTRAADIRALA KRTA ŠUROVIĆA-KOJI NIJE PRISTAO NA POKOLJ HRVATA-NA KONAVLE DUBOVNIK!!! NAĐITE BAR JEDNOGA-RECITE MU IME-KOJI JET AJ MEĐU VAMA PITOMACI MILA ĐUKANOVIĆA I AJATOLAH AMFILOHJA RADOVIĆA..KOJI STE BILE KOLOVOĐE -NA KONAVOJSKO POLJE-ONIH KOJI SE NIJESTE KRSTISA KA KOKOŠARI-SRBOJADCI-SA TRI PRSTA?!!! POITAJ TE “cnogorci-JUNAC -I SINOVI KRVAVOGA RATA-U SLUŽBI KASAPINA I GROBRA SA DEDINJA-SOBE SLBODE!!!…VAŠA ČOJSVA IJNAŠTVA NA KONAVLE IDBOVNIK-NA STRADUN PROSIINCA.1991 ĐE UBISTE 119.NEVNIH DUBRVČANA -SAMO ZATO ŠTO SE NISU KRSTILA-SA TRI PRTA?!!!!…

     • Jole ne zamaštrakavaj, a što si se mota oko Vlada i kumpanije?
      Pa evo od tizijeh i danas belaja!
      Ko je i što opljačkao iz eleoptera
      i odnio Krstovu torbicu ?
      Ne lunpetaj Jordane, sve se zna ,
      petokolonašio si a sade izvrćeš rodoljublje na kašičicu popovsku!

     • NIJE DATI DA JE JOLE DRINJAK-KRIV ŠTO SU MU OTAC(PODOFICIR KRALJEVSKE MORNARICE-KERAĐORĐEVĆA I OČEVA BRAĆA-OD 1941.godine BILI”PETOKOLONAŠI”..?OTAC NA MAMULI-A STRIČEVI POZNATI KOMANDIRI-KOMANDANTI-KOMESARI U X HERCEGOVAKU HEROJSKU BRIGADU VLADA ŠEGRTA-KOJA JE JE OSLOBODILA 18.LISTOPADA.1944 GODINE DUBROVAČKO PRIMORJE I DUBROVNIK-OD ONH-KOJMIA SU TI UKUĆANI BILI “BEDINERI”-KOJ I TE TENTAJU( I AKO UGINULI) DA SE NEPOTPIŠEŠ IMENOM I PREZIMENOM-KAD SE BLEJANJEM OGLAŠAVAŠ PO OVIM PORTALIMA-OD ČETRDESNICE DO ČETRDESNICE(NEŠTO SU VAM UČESTAE-DALEKO BILO-“HEROJIMA” SA KONAVALA I DUBROVNIKA?)…I DA NE DULJIM-SAMO ZA TEBE-TA ISTA BRAĆA MOGA OCA SU SA X. HERCEGOVAČKOM BRIGADOM NA SVETOGA ŠIMUNA 1944 GODNE-OSLOBDILE POAL BOKE KOTORSKE-SVE DO TURSKOGA RTA NA VERIGE-PŠTINU HRCEG NOVI..!..NIJE DATI DA SU SE BORLII U PETOKOLONŠKE ODORE KRSTA ZRNOVA-SEKULA DRLJEVIĆA-I OSTALIH VEDETA-ČIJI SU -STE POTOMCI BILI “ATAŠEI” -JOPET NA KONAVLE I DUBROVNIK-ALI 1991-2992-1999 GODINE-DA”BRANITE KOSOVO I SER BPSTVO-OD KOGA Pero GUDINU-RECI IPOTPII SE-A NE LELEČEŠ ZA MILOM I NJEGOOM VLADOM-VLADANJEM-KA MILO ZA AJATOLAHOM AMFLIOHJEM-3O.LISTOPADA.2O2O GODINE-KOJI VAM JE SA MILA-NČETOM DONIO SSMOTALNU OVSNO NEOVISNU DRŽAVU-PRIZNADE MILI U ONAJ “TELE GRAF”SUĆUTI 3O.LISTOPADA.2O2O-LELEKAJUĆI AJATOLAHA OCA TVORCA VAŠE VIVA VERO MONTENEGRO-KOJIMA JE MILO ISPUNIO ZAVJET DAT 1991 NA TV POLITIKU-DA ĆE ZAVAZDA LIKVIDIRATI USTAŠE-NEPOMINJUĆI LIKVIDACIJU ČETNIKA?!..AJDE STSNI G..ICU DA I OTOME MALO DA TE ČUJ EMO!..ALI POD USLOVOM DA SE POTPIŠEŠ-“KAO OFICIR ZA VEZU”! NA JUNAČKE PODVIGE-U KOJE SPADA I SRAMOTNA LIKIVIDACIJA ADMIRALA KRSTA ĐUROVIĆA- O KOJOJ NITI JEDAN VOJNI ILI CIVILNI ISTRAŽNI ORGAN NIJE RASPRAVLJAO-NITI SLOVA NAPISAO?!!!NITI SPROVEO ISTRAGU O POGIBIJI ADMIRALA..ZALUDNJA VAM JE BILA I OSTALA SVA OVA RABOTA-U POTONJE 32 GODINE!!!
      POTULI VE CUCA KRIVOKAPIĆ-KA OVE CETRALE-ŠTO ĆE IH POKRENUTI “CRNOGOSKI POTOCI-NA VJETAR”?..A TEBI OSTA DA LAJEŠ..KA KOTORSKE TOROKUŠE-POPUT GEORGINE JOSIPOVE….O ONIMA KOJI VAM NE MOGU ODGOVORITI….

     • NE VRIJEĐAJ SLUŽBENI-(CRNOGORSKI) “TEBI NAJDRAŽIJI JEZIK”-PRILAGOĐEN-TVOJOJ ŠPORKOJ-BABINOJ NASLIJEĐENOJ JEZIČINI!..!…NAUČI DA GOVORIŠ-PIŠEŠ ZVANIĆNIM CRNOGORSKIM JEZIOM.JER TE TVOJE(RIJEČI-TUĐICE!) “OBRAZU PRIAGOĐENE”-GLIBAVE-TRAĆ RIEČI-POPUT “zamaštrakavaj-tizije-belaja” I DRUGE SLIČNE-ČOBANSKO KOZARSKO-GOVEDARSKE VASE RIJEČI-JEZIK …TVOJIJE REDAKA POTOMAKA- KOPILADI BEĆKIH OKUPATORSKIH KONJUŠARA-KOJI SU “SLAVLI LODE I RUŠENJE NJEGOŠVE KAPELE-GROBA NA LOVĆENU-U “SLAVU POBJEDE NAD CRNOGRCIMA-O STAROJ PRAVOSLVNOJ GODINI 1916.GODINE-ODNOSNO OKUPACIJE-KOJU VAŠ DRUG MILO-NIKAKO DA IZUSTI-IZGOVORI!…NEGO JE “PRESKAČE” PA USVOM INTERVJUJU..”SINJORINI Beta”-MILETA-SE ZANESE-POMINJUĆI..SAMO 1918-1941?!..MENI IZ POZNATIH RAZLOGA-(DA SE NE ZABORAVI PONAŠANJE KERAĐORĐEVIĆA-U “STVARANJU TROJNE KRVAVE-JEBENE KRALJEVINE…”SER BA KRVATA-SLOVENACA”)-DA SE UMILI-U KOMŠIJAMA ZA SVINJARIJE VAŠE POČINJENE NA KONAVLE I DUBROVNIK 1991-1992-1999 GODINE..?!

  • NE RUGAJJ SE SA NAŠIM RATNIM INVALIDOM-SA KONAVALA I DUBROVNIKA!…I DA TE ZAMOLIM-NE POMINJI MU “KOLJENA”?!…ON IH JE ISTROŠIO-OŽULIO…KLEČEĆI NA NJIMA EVO 32 GODNE-DA MU JEVROPLJANI OPROSTE-“PROGLEDAU KROZ PRSTE”-ŠTO TOLIKO GODINA KLEČI-I MOLI SE … DA MU OPROSTE GREHOVE KONA VO LSKE I DUBOVAČKE-KAD IM JE PRIJETIO IZ BEOGRADA-SA TV POLITIKA-1991 GODINE ZAPRJETIO-DA ĆE U NAMETNUTOM RATU POBIJEDITI ZA NAVIJEK -U S T A Š E”?!

   • Drago i jolovizovani se ufatiše ko dvije govedine sa Majstorom, pa muuu ne mogu nać ni rogove ni papke!
    Jordan pravi pedikir a Drago manikir, koji su to dva žilaša, jedan se ufatio crkovinara, a drugi sa mukama ježovim, pasane guere!
    Oba izvlače šporkezze ispo tapića!
    Drago idi malo volontiraj, a Jole upali ti usisivač sa samonamotavajućim gajtanom, marke : Kuravelo!
    Dako i jezik smotaš nase, k dvoru tvome, Prčanjanskome !

    • Nemoj tako podji do crkve smiri se visok pritisak je mnogo opasan tihi ubica ima u crkvi leka i za tebe aj polako. Zdravo bio. Nego nista mi nepricas dje je Slavko nema ga sinoc nema vise tamo samo natag.

    • ..VI U BOGA NEVJERUJETE-ALI MU SE KLANJATE…I sVAKONEVNO MU SA SLIKA ČISTITE-klečeći i puzajući PRAŠINU u vilu”GORICA”?!

   • Osta jordanizovani, kà Pasdaran
    ajatolah-čiče PoSerbDeranog
    poser(b)OVANog i nakaćušenog
    potrkala Vladovog !
    Iščašena ti je priča, koliko ti spomenica treba Jole ?
    Ne tuturiči dogonu hercegovanizirani , ođe je Crna Gora senza svetosavlja, pa i
    Dukljanska, a ne Vinčanska !
    Zvone li ti praporci, uzjaši kočiju pa za Petrovaradin u domazetluk !
    Ajde Jole šeni se, ojha čoče u poprugama , ne oru se drumovi, već se volu meću amovi , pa trk u štalu, Na slamu kuśo, pod pokrov nebeske kape !

    • …”dogonu hercegovanizovani…”? Divno-krasno-osjećajno-sjećanje ..na hercegovačke jame-punije srpskih…glava-pretežmo nejač-ipoklanih(nije su bii dogoni!) hljada Srba 1941-1945! Zbora nema- pravo kršćanski-jevropski-ANTISVETOSAVSKI-zar ne gospar SER Balšiću?..”Srbe.
     SVETOSAVCE-pravoslavce na vrbe-đe se god pojave-bitišu?!?Kao što su radilii tvoji-vaši “KRŠĆANI”-u Doli u Pivi-1943-GODINE…kad je 53O…ppoklano i na drUge “praktične Načine” urađeno od pivske nejači-u izvedbi pripadnika SS divizije “Princ Eugen”..Pa ljeta 1944 u Veliku nA Čakoru-odakle je doselila poodica Jokić-u Škajarima-((đe se dvije godine prije “rata za mir” na Konavle i Dubrovnik-đe su USTAŠE za navijek pobijđne-nestaše-po direktivi Mila Đunovića-kad poruči-izdade NAREĐENJE iz Beograda via TV “Politika”))-ZA TVOJU VAŠU “nesrećču”-RODI SE U KOTORSKOJ BOLNICI “ovaj dogon”-SADAŠNJI Prešednik opštine”KOTOR-vaše tvoje ser Balšiću-ŠTO BI NAROD REKA-“STIGAO PREŠEDNIK”-ROĐENI kOTORANIN-“DOGON IZ SELA vELIKA-U KOJEM J POKLANO I NA DRUGE NAAČINE UBIJENO VIŠE OD 1.OOO VELIČANA-PRTEŽMO ZAKLANI I POLUŽIVI BAČANI-U VELIČKE VATRE-IZ KOJIH SU ODJEKIVLI ČAKOROM JAUCI NEJAČI-O ČEMU JE PISAO NOVINAR BRANKO JOKIĆ-IZ RTVCG-U SVOJIM KNJIGMA-O POGINJAMA “DOGONA ŠLJEGLI”-NA VAŠE MORE-ZAR NE SER Balšiću? NOTA BENE-UČINJEŠE-ISPUNIŠE TVOJE VAŠE ŽELJE..VAŠI JEVROPEJCI…PRIPADMICI SS DIVIZJE “PRINC EUGEN-U PRATNJI VELIČKIH KOMŠIJA IZ SS DIVIZIJE “SKENDERBEG(NIJESU DOGONI-NEGO “domrodci”!

     I ZA KRAJ-TVOJE VAŠE EŽLJE SU “POZLATILE” VAŠE JEVROPSKO CRNOGORSKE VLSTI-SENCA SVETOSAVACA-KOJI SU U ZNAK PAŽNJE I JEVOPSKOJ ODANOSTI-NA VOJNOM ARODROMU VOJSKE CRNE GORE-NAEROROMU U GOUBOVCIMA-“NJAZ DANILO”.PODIHLI SPOMENIK SJEĆANJA NA 2.2OO PRIADNIKA BRACKIH JEVROPIJEVCA-IZ SS DIVIZIJA “PRINC EUGEN” I “SS SKEDERBEG”-KOJI SU UCRNO ZAAVILI CRBU GORU I PRAVOSLAVNE CRNOGRCE..DILJEM VIVA VERO MONTNEGRO-ZA ČIJI NASTANAK SU DALI SVOJE ŽIVOTE”JUNAC -I KRSTO ZRNOV..SEKULA DRLJEVIĆ-PAVLE ĐUIŠIĆ I OSTALA OLOŠ-ČIJE DJELO VALORIZUJETE VI POTOMCI SER Balšiću I OSTALA BAGRO-JEVROK-IMETU I OLOŠU!!!.KOJI NEMATE LJUCKE HRBROSTI DA SE NA VAŠE BLEJANJE POTPIŠEŠ-POTPIŠET!!!T

     • Jole Naši su pod petokraku pjevali Titu i slobodi, a Ti drobiš neistine i insinuacije, žrtava je bilo i gdjegod drugo od tvojig zadriglih bradonja koji su palikuće , izdajnici i kvislinzi kralja Petra lupeži!
      Svi utekli kà bidzze!
      Šteta što nijesi letio, ovako prelećeš , kako puga promaja!

 3. Djukanovicu nisi ti Crna Gora. Naravno da nema gazde nad crnom gorom gazde su nad tobom. Naravno da nemas poslovne odnose sa Vucicem Vucic nije kriminalac.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].