Đukanović osudio skandiranje “Varvara”: Nećemo dozvoliti slike 90ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori

7

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović najoštrije je osudio skandiranje grupe “Varvari”, na sinoćnjoj utakmici finala fudbalskog kupa Crne Gore, poručivši da su “sportski tereni su uvijek bili polja za viteško nadmetanje, nikada za izlive mržnje i etničke netrpeljivosti”.

U finalu kupa Crne Gore Budućnost je savladala Dečić sa 3:1.

Najvatreniji navijači podgoričkog kluba uzvikivali su “*ebi šiptare” što je naišlo na negodovanje dijela publike.

– Molim sve građane da svojim primjerom doprinose odbrani tolerancije i suživota u multietničkoj Crnoj Gori koja je pod udarom. Nećemo dozvoliti slike 90ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori 2021 – poručio je Đukanović na Tviteru.

7 KOMENTARI

 1. Jole ti si novokomponovani bokelj, koji se krlije ispo tuđih koćeta.
  Dođi na Gurdić , ima pisoarola i tuta za ispo koćete za nocturnal-ije, stari liscu i piscu
  koještarija !

  • O Pero_gurdić gudinu-ispičuturo a la mca..je li bre u koju ti je vojsku tata bio od 1941-1944.? Eli u onu “Bjeličku ili Lipsku-Cucku?.Kažu Kotoranii da ti nijsi bio u rat-na Konavle i Dubrovnik-jer si se “borio za onai stančić u Centa od kotoske kulture”?

 2. Muči Nordabe maniti, ti sa “ustażama” u male šurujež, pa ideščetnicima referisati .

  • BRAVO,BRAVU(rozni) “Čepi(bliznico)kuće zaklopatice”,JER SE NE OVAJATE OD SVOG -osobenog ZRCALA?…KAKO VAS PREDSTAVI Njegoš:..”Majmun sebe gleda u zrcalo”?

 3. Jole ti bokez nijesi, a jesi sa konca i koopca i smutljivac posebne fele.
  Danu de, ti si od neke fine lingerije u koštac sa crk9vinarima i rkt-ašima Bopama, već kako ti oštrijao dozvoli, a soli se ne naguta iza forteze domazetovićke Pečenjotske,
  nnaprčene i uziđene …..

 4. ..Gospodine Prešedniče neovisne Crne Gore,HVALA VAM..NA LIJEPE VAŠE RIJEČI !!! RIJEČI-OHRABRENJA I UPOZORENJA(DANAS POTREBNIJE NEGO IKADA!)-DA “NEĆETE -NEĆEMO DOZVOLITI I
  SLIKE 9Oih U evropskoj i građanskoj CRNOJ GORI…2O21”?

  HVALA VAM gospodine PREDSJEDNIČE Milo ĐUKANVIĆU-UZ PRIMEBU-DA SE JOŠ TRESEM-PLAŠIM VAŠIH OSOBENIH RIJEČI(PRIJETNJE U KLASIČNOM -ORIGINALU.. ISKAZA?)-DATOM NA “TV POLITIKA”-NA SRED TERAZIJA-U BIOGRADU-UPRAVO GODINE 199O:”..NAMETNUTI RAT ĆE MO DOBITI I USTAŠE POBIJEDITI(likvidirati) ZA NAVIJEK”?
  OBEĆANO IZVRŠENO(“obećnje ludom radovaanje ?)..1oo%?

  “Sve se mijenja.sem volja Božija”…(I riKa..ZBORILI SU STARI bokezi)?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]