Durmitorski osmijeh

0

 

Predškolska privatna ustanova “Osmijeh” iz Kotora je realizovala ovih dana još jednu školicu u prirodi na Durmitoru.

Tradicija ljetnjih i zimskih školica u prirodi nastavljvena je ovoga ljeta na Durmitoru u hotelu Javorovača gdje su boravili mališani i uživali u ljepotama Žabljaka u trajanju od pet dana.

Pored sociološkog aspekta osamostaljivanja, djeca su svakodnevno sa svojim vaspitačicama učila da puštaju zmajeve, da prepoznaju planinske biljke, podižu šatore, savladavaju poligone uz rane zadatke i to sve kroz igru.

I ove godine da se škola u prirodi profesionalno odvijala iuz pomoć Jovane Šturanović koja je osmislila sportski dio programa.

Važnost školica u prirodi i iskustva koja nam pružaju je neizostavni dio plana i programa PPU “Osmijeh”, poručuju iz ove ustanove.

Svake godine povećava se zainteresovanost djece, pa samim tim i roditelja za ovaj vid edukacije kojom se ispraćaju predškolci intelektualno, socijalno i psihološki spremni za školu, odnosno društvo.

Vrtić “Osmjeh” je radio i u toku ljetnjih mjeseci, a ovih dana proširuje kapacitet kako bi spremno dočekao novu školsku godinu.

Ovo će biti naša osma školska godina i trenutno je upis u toku, saopštila je za Skala radio direktorica Tanja Popović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]