Duška Banićević ponovo izabrana na mjesto sekretara SO Kotor

6
Duška Banićević zahvaljuje na povjerenju

Nikola Bukilica i Duška Banićević

Nikola Bukilica i Duška Banićević

Na današnjoj sjednici kotorskog parlamenta na mjesto sekretara Skupštine ponovo je izabrana Duška Banićević.

Za nju je glasao 21 odbornik dok je uzdržanih bilo 7.

Zahvaljujući se na ukazanom povjerenju, Duška Banićević je kazala da se nada da će opravdati povjerenje koje joj je ukazano.

Banićevićeva se posebno zahvalila onima koji su imali povjerenja da je predlože za ovu odgovornu funkciju.

Ona je posebno, kao vrlo značajno, istakla da kompletan dosadašnji rad, sve ono što je bilo dobro i kvalitetno duguje svojim saradnicima u Stručnoj službi Skupštine, jer je sigurna da bez njih ne bi bila ponovo izabrana na ovu funkciju.

Pored vladajuće koalicije, za ponovni izbor Duške Banićević glasali su odbornici Socijalističke narodne partije i Srpskog nacionalnog saveza, dok su bili uzdržani odbornici Fronta i  Pozitivne.

Prijedlog Skupštini obrazložio je predsjednik Nikola Bukilica, koji je kazao da je Duška Banićević rođenja 1957. godine u Beogradu.

Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kotoru, a Pravni fakultet u Zagrebu.

Radni odnos započela je u organima lokalne uprave Opštine Kotor, a na poslovima savjetnika za Skupštinske poslove radila duži niz godina.

Ima položen državni ispit za rad u organima lokalne uprave.

Na funkciju sekretara Skupštine Opštine Kotor imenovana je prvi put 30 .06. 2005. godine.

Bukilica je naglasio da je Duška Banićević izuzetno kvalitetno obavljala ovaj odgovorni posao u proteklom četvorogodišnjem mandatu.

glasanje za sekretara SO
novi sastav Skupštine pozdravila je gradonačelnica Ćatović

6 KOMENTARI

  1. Zanimljivo je kako dobrota ipak pobjeđuje,jer u ovom političkom recimo slučaju ili izboru, nema komentara ni od loših, zaduženih za loše komentare. Bravo gospođo Banićević.Naprijed poštenjem i dalje.

  2. Duski cestitam od sveg srca. Rijedak primerak covjestva, humanosti i dobrote. Topla, ucinjena a nadasve supruga i majka. Drago i je sto te poznajem i cast mi je kada se sretnemo svakoga septembra u Kotoru i stegnemo jedno drugom ruku i bratski i sestrinski se zagrlimo. Svaka cast Duska moja premila.

  3. Cestitam Duski na ponovni izbor i da ne ponavljam sto je rekla drugarica iz zabavista..
    Adio Mare…Sretno Duska …brat, druga iz mladosti hehehehe

  4. Dobra duša,požrtvovana, topla, časna. Nekorumpirana, čista u svakom pogledu i kadra svakoga pogledati u oči. Sretno ti bilo i budi obazriva, nijesu svi ljudi dobri.Tvoja drugarica iz zabavišta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].