Dva nova vozila kotorskom Komunalnom preduzeću

0
novi kamion za odvoz smeća

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Evropska unija je preko Ministarstva turizma i održivog razvoja donirala kamione za komunalna preduzeća u 16 crnogorskih opština među kojima i kotorskoj opštini.

Riječ je o vozilima sa nadgradnjom, autosmećari koja predstavljaju pomoć komunalnim preduzećima za održavanje čistoće i uređenje gradova, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, direktor kotorskog Komunalnog preduzeća.

Javno komunalno preduzeće u Kotoru dobilo je kvalitetno Volvo vozilo sa nadgradnjom za koje su komunalci prošli jednodnevnu obuku.

Mrdak je podsjetio i na još jedno vozilo Iveko, prošlogodišnju donaciju naroda Japana kotorskom Komunalnom preduzeću, a danas preuzimaju još jedno vozilo Mercedes aksol 18-24, koje je obezbijeđeno kreditom Svjetske banke na period od 20 godina.

Pomenuta nova vozila i specijalni traktor za potrebe Komunalnog preduzeća, koje je obezbijedila predsjednica opštine Maja Ćatović preko Ministarstva poljoprivrede, značajno će doprinijeti komunalnoj mehanizaciji koja će dati rezultate u održavanju čistioće u kotorskoj opštini, zaključio je Mrdak.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].