Dvije nove doktorice rješavaju problem izabranog ljekara

0
Dom zdravlja Kotor

Dr Aleksandar Stjepčević

dr Aleksandar Stjepčević

U  Domu zdravlja oko 200 građana Kotora zbog malog broja doktora nijesu imali mogućnost da dobiju svog izabranog ljekara.

Ovo je za Skala radio potvrdio dr Aleksandar Stjepčević, direktor Doma zdravlja i podsjetio da su i pored ovog problema građani koji nijesu evidentirani kod svog izabranog doktora bili adekvatno tretirani, kao i svi oni koji imaju izabranog ljekara preko matičnog broja sa zdravstvenom knjižicom.

U međuvremenu Dom zdravlja primio je dvije nove mlade doktorice sa izuzetnim prosjekom, kazao je dr Stjepčević čime se rješava problem izabranih ljekara za građane Kotora.

One su počele da rade, istina zbog još nekih tehničkih uslova pacijeti se kod njih nijesu mogli registrovati, što će biti moguće za par dana.

Stjepčević apeluje na sve one građane, posebno mlade koji do sada nijesu izabrali svog ljekara da to učine, uz podsjećanje da je registracija za izabranog ljekara započela još 2008 godine.

To im u datom trenutku može stvoriti komplikaciju, pa ih direktor Doma zdravlja savjetuje da se što prije registruju kod doktora po svom izboru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]