Efikasnom i brzom akcijom kotorski vatrogasci spriječili širenje požara prema Goraždi

0
vatrogasna vozila na mjestu požara

Maksim Mandić

Požar koji je zahvatio gustu borovu šumu na putu prema tvrđavi Goražde, nakon dva ipo sata intervencije kotorskih pripadnika Službe zaštite i spašavanja stavljen je pod kontrolu.

Odmah nakon dojave, oko 18 sati, na mjesto izbijanja vatre izašlo je 14 vatrogasaca sa 5 vozila.

Intervencija je bila brza i efikasna, a na ruku vatrogascima je išla i činjenica da nije bilo vjetra, kazao nam je komandir Službe Maksim Mandić.

On je izrazio zadovoljstvo što je vatra stavljena pod kontrolu, ali je naglasio da se tokom večeri očekuje bura, pa će kotorski vatrogasci u smjenama dežurati na putu prema Goraždu kako bi se izbjegla svaka eventlna mogućnost ponovnog izbijanja vatre.

Mandić je kazao da se brza i blagovremena intervencija sa značajnim brojem ljudstva i opreme pokazala kao efikasna i da je to, uz požrtvovanje svojstveno pripadnicima ove Službe spriječilo da vatra zahvati širi prostor i raširi se prema Goraždi i Lovćenu.

izgorela šuma

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]