Eraković: Krivokapić obmanuo javnost, opasnost za zdravlje građana Crne Gore

1
Jevto Eraković

Poslanik i član Predsjedništva DPS Jevto Eraković je saopštio da je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić ponovo je obmanuo javnost i formiranjem Nazavisnog stručnog tijela za borbu protiv koronavirusa doveo u opasnost zdravlje građana.

“Naime, najavivši ukidanje NKT-a nakon što je izabran za premijera, Krivokapić je najavio da će novoformirano tijelo biti sačinjeno isključivo od struke te da će Vlada donositi odluke upravo na osnovu strukovnih sugestija. Da premijer demantuje sam sebe, nijesmo dugo čekali. Danas je naime formirano Nezavisno stručno tijelo (NST) koje je sačinjeno gotovo isključivo od ljudi koji su u oblasti medicine – nestručni. Pa će tako, ključne preporuke za borbu protiv pandemije, davati ekonomisti Spaić i Milatović, profesorica bezbjednosti Olivera Injac i profesorica engleskog jezika Vesna Bratić”, navodi Eraković.

Saopšteni članovi Vladinog tijela za borbu protiv koronavirusa

Prema riječima Erakovića i zaista, kada ne bismo bili u dramatičnoj epidemiološkoj situaciji, za šta odgovornost najvećim dijelom zbog svog ponašanja u prethodnim mjesecima snosi i sam premijer, bilo bi smiješno i podrugljivo.

On naglašava da je u prethodnom Nacionalnom koordinacionom tijelu bilo pet univerzitetskih profesora i ljekara specijalista koji su uvažavali savjete respektabilnog tima epidemiologa IJZ.

“Ovako, ostaje nam da sa zabrinutošću posmatramo dalji razvoj situacije i preporučujem građanima da više nego ikada poštuju mjere, jer od sada izgleda i zvanično ne postoji bilo kakav oblik institucionalne zaštite”, zaključuje Eraković.

1 KOMENTAR

  1. CRNOJ GORI NEMA SPASA-STIMAVAJUĆI UČINAK BIVŠEG VODEĆEG DRŽAVNOG NAUČNOG-AKADEMSKOG PORIJEKLA..TAKOZVANOG “NTK”-ČIJI SU REZULTATI NEIZMJERLJIVI (HILJADE BOLSNIKA-“CORONA 2O2O…?! PA SE PITAM-KAKVI ĆE TEKE BITI REZUTATI U LJČENJU “CORONE 2O21”-SA ASPEKTA “MEDICINSKIH NAUKA”PODUPRTE-“MEDICNSKIM LAICMA”-DETAŠIRNIM U “NEO NTK”-“SPECIJALNOSTI”POFESORI STRANIH JEZIKA I DOMAĆIH EKONOSKO PRAVNIH NUKA-“-U OKVIRIMA MEDICINE…POSUSTALE CRNE GORE?JEDNA OD TRI JEVROPSKE ZEMLJE-NJUGONIJE OD (NE)(ZNANJA-ISKAZN U PASANOJ CORINA GODINI…

    I NA KRAJU ĆU OD STRAHA PITATI-ŠTO NAS ČEKA U USLOVIMA KAD NAS VODE -LIJEČE OD NEIZLEIVE BOLESTI”CRNOGRSKO BANJANSKE PIZME””SVEZANE ZA MEDICINU-KOJA JE U POZITIVNOJ EKSPANZIJI-GLDEAUĆIE-MJEREĆI RAZBOJ KLINIČKOG LIJEČNJ(UKLINIKA?)..POPUT DVJIE PODGORIČKE-U PARKU CARA JUNAK-PETROVIĆA-BARA-KE…KOJE NE ODGOVARAJU -NI PIRUČNIM MAGACINMA I ZA USLADIŠENJA POLJOPVRDOG ŠEMENA(PAMIDORA-PPRIAA-KRASTAVACA-PIUMA.I DRUGOG-SADNOG ZEENIŠA..?

    I NA KRAJU-DA NE OGIJEŠIM DUŠU-MOŽDA JE DOKTOR ERAKOVIĆ U PRAVU…?DA IMA MJESTA STRAAHU-JER DOKTORI ,IPAK,NISU VRAČARE-VRAČARI CORONA-PO REZULTATIMA PO MALKO-NAGINJU “VRAČARENJU”?..A BOGA NEMA-IZGUBI MU PARTIJA POTONJE IZBORE-A BIRAČI NJEGOVI IZGUNIŠE”RAZUM-PAMET”-PA NARODU NEMA KO ŠTETU NADOKNDITI.?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].