Fešta od smijeha kotorskog Teatra 303

0
Teatar 303 Kotor, Nađa i Buki

Aprilililili

Teatar 303 zna da nasmije i da ne prevari.

U susret prvoaprilskoj šali nema šale, kada je u pitanju organizacija fešte od smijeha koju organizuje ovo amatersko pozorište iz Kotora.

U  poslovnom centru “Vukšić” u Radanovićima u subotu 31. marta u 20 sati, drugu godinu eksperimentalna scena Teatar 303 organizuje “Aprililili veče”.

Smijehom, muzikom, igrom ovo veče će začiniti humoristi Dragan Sklender Pele, Velizar Veljo Kasalica, Andrija Dabanović i Đuro Franeta, a u muzičkom dijelu programa nastupiće sastavi Tri kvarta i The grupa, saopštila je glumica ovog pozorišta Nađa Pjetrović.

Ulaznica sa večerom košta 15 eura, a biće organizovana i tombola sa vrijednim nagradama.

Pjetrovićeva je kazala da ovaj teatar već 38 godina zna da nasmije pobliku u Kotoru, Crnoj Gori i regionu ipodsjetila na prošlogodišnju feštu povodom 30 godina od osvajanja titule prvaka šampina smijeha tadašnje Jugoslavije.

Simbolično i ove godine poslednju subotu marta, pred 1. april, je veče humora,Teatra 303  koje okuplja svoje sadašnje i bivše članove i goste, prijatelje i sponzore.

Moto ovogodišnje Aprilililii večeri je “Na mladima smijeh ostaje”.

Podmlađeni teatar se oprobao i u organizacionim sposobnostima vjerujući da će fešta u potpunosti uspjeti, kazala je Nađa i dodala da ipak budnim okom sve prati njihov kapo Dragan Buki Buzdovan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].