“Feštine” mažoretke i “Fešta art”: 8 zlatnih medalja i 1 srebro

2
Mažoretke “Fešta” u Rumuniji

“Feštine” mažoretke i “Fešta art” – gimmastički klub proteklog vikenda takmičile su se u Rumuniju na Međunarodnom open dance turniru, koji je održan u Temišvaru.

Sa ovog takmičenja male i velike djevojčice i djevojke vratile su se u Kotor sa osvojenih 8 zlatnih, jednom srebrnom medaljom i jednim petim mjestom.

Na turniru je učestvovalo 70-ak “Feštinih” članica koje su odmjerile snage u 10 plesnih i mažoret kategorija sa najboljim klubovima Evrope, informiše za Skala radio Mirjana Miljanović, trenerica i koreografkinja.

“Feštu” su predstavljali kadetski, juniorski i seniorski mažoret sastav Kotora, kadetski i juniorski mažoret sastav iz Budve i dječiji akrobatik i show dance sastav.

2 KOMENTARI

  1. Ko još gdje govori o mažoret plesu ?
    Takmičenja,smotre i kupovi.Potpuno deplasirano.
    Ne kažem da ih ne treba Kotor za vrijeme karnevala,bokeške i kraj.
    Pare trebaju za giimnastiku,atletiku,odbojku,košarku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]