Formirana Radna grupa za izradu Nacrta zakona o Skupštini Crne Gore

0

Kolegijum predsjednika Skupštine, na 9. sjednici održanoj 25. marta 2021. godine, donio je Zaključak o formiranju Radne grupe za izradu Nacrta zakona o Skupštini Crne Gore.

Koordinator Radne grupe je Momo Koprivica, a pored poslanika Koprivice, ispred parlamentarne većine, članovi su i Predrag Bulatović, Branka Bošnjak, Dragan Vukić i Božena Jelušić.

Parlamentarnu opoziciju će u Radnoj grupi predstavljati Suzana Pribilović, Boris Mugoša, Ervin Ibrahimović i Draginja Vuksanović Stanković.

“Prema navedenom zaključku, rok do kojeg je Radna grupa dužna da pripremi Nacrt zakona o Skupštini Crne Gore je 1. oktobar 2021. godine”, saopšteno je iz Skupštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]