Fudbalski mečevi u Crnoj Gori u doba korone

0

 

Fudbalski savez Crne Gore od početka pandemije COVID-19 i uvođenja privremenih mjera od strane Nacionalnog koordinacionog tijela predano radi na komuniciranju mjera i preporuka sa svim klubovima, igračima, službenim licima i kompletnom fudbalskom javnosti.

“Poštovanje mjera od strane svih aktera fudbalske igre – klubova, igrača, službenih lica i zaposlenog klupskog osoblja – učinillo je da sačuvamo zdravlje svih osoba koje su dio fudbalskih mečeva i takmičenja u našoj zemlji.

Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je mjere normalizacije sportskih aktivnosti kroz tri faze.

U prvoj fazi, kroz treninge u ograničenim grupama (do 10 igrača maksimalno) i bez fizičkog kontakta fudbalskim klubovima omogućen je povratak redovnim aktivnostima.

Druga faza, koja je započela prethodne sedmice, donosi mogućnost kolektivnih treninga sa fizičkim kontaktima i ona će biti na snazi sve do 30. maja i početka odigravanja takmičarskih mečeva”, ističu iz saveza.

Smjernice za organizaciju utakmica tokom pandemije COVID-19

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.