FZP Kotor član Udruženja visokoškolskih obrazovnih pomorskih ustanova RH

1
zgrada Fakulteta za pomorstvo u Kotoru

Fakultet za pomorstvo iz Kotora dobio je status pridružene članice Udruženja visokoškolskih obrazovnih pomorskih ustanova Republike Hrvatske, prenosi Radio Dux.

Na Pomorskom fakultetu u Rijeci održana je redovna godišnja skupština Udruženja na kojoj je izvršen izbor pridruženih članica i to Fakulteta za pomorstvo iz Kotora i Fakulteta za pomorstvo i promet iz Portoroža.

Skupštini je prisustvovao i dekan kotorskog Fakulteta za pomorstvo prof. dr Danilo Nikolić koji je izrazio zadovoljstvo prijemom Fakulteta u ovo Udruženje.

Ovaj susret dekana pomorskih fakulteta iz regije bila je dobra prilika za razmjenu iskustava, a posebno u procesu obrazovanja i obuke pomoraca u cilju rješavanja zajedničkih problema sa kojima se visokoškolske pomorske institucije u regiji susreću.

Na skupštini između ostalog bilo je govora o obrazovanju i obuci pomoraca u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji, kao i o kontroli rada ustanova koje se bave obrazovanjem i obukom pomoraca.

1 KOMENTAR

  1. Eli boga vam-jema li iti jedna Ustanova-Fakulitet sa prostora stare nam Juge da ga je Univerzitet Montenegro pripojio-pridružio sebi…kao”pomažućeg člana-ce”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].