Goran Grbović: Iz medija sam saznao za odluke Odbora direktora čiji sam član

3
Odbor direktora donosi odluke u krnjem sastavu

Kao član Odbora Direktora “Luka Kotor A. D.” ispred većinskog vlasnika (Opština Kotor), a delegiranog od Liberalne Partije Crne Gore, želio bih da reagujem na posljednje saopštenje koje je poslato od strane nekog od članova Odbora Direktora a potpisano kao stav Odbora Direktora.

Pomenuto saopštenje ne predstavlja stav Odbora Direktora kompanije Luka Kotor A.D. obzirom da prilikom njegovog sastavljanja nisam konsultovan i da sam preko medija obaviješten da je ono izašlo u javnost. Dakle to je stav pojedinca ili pojedinaca koji su bili upoznati i bili saglasni da se ono objavi.

Apsolutno sam protiv političkih igara koje se očigledno vode u predvečerje parlamentarnih i lokalnih izbora. Mišljenja sam da kompaniji kakva je Luka Kotor A.D. u sadašnjem trenutku najmanje što treba je javno sukobljavanje menadžmenta, a sve radi sticanja sitnih političkih poena. Kompanija se nažalost nalazi u vrlo teškom položaju i umjesto da javno zahtijevamo da se krucijalno pitanje daljeg opstanka Luke što prije riješi, a to je KONCESIJA, mi se preko medija nadgornjavamo ko je bolji čuvar interesa Luke.

Apelujem na sve, iako je vrijeme predizborne kampanje, da napravimo konsenzus i konačno obezbijedimo koncesiju za Luku Kotor, a naše političke razlike prebacimo na polje koje rješava ostale životne probleme Kotorana, koji nisu beznačajni.

Bolje da se bavimo djelima, a ne praznom i sto puta ispričanom pričom.

3 KOMENTARI

  1. Postovani,
    Liberali su u koaliciji sa DPS. Na opstinskom i drzavnom nivou.
    Zasto ne ucinite nesto po pitanju dobivanja KONCESIJE, tamo gdje treba, kod premijera, koji o svemu odlucuje, nego da se pozivate preko medija. Vas glas je u bordu direktora, pa shodno tome ga iskoristite. Vasa partija neka se izbori da luka Kotor dobije dugorocnu koncesiju. Pruzite dokaze gradjanima Kotora na ociglednim primjerima da radite u njihovu a ne u ime partijskih interesa. Evo ste u vlasti pa izvolite. Ili ste usli u vlast radi pozicija/fotelja na radnim mjestima ili nam realizujte prije izbora obecano. Ne moze vam biti dezurni krivac DPS u protivnom zasto podrzavate tu partiju? Uopste niste svjesni koliko su gradjani ozlojadjeni i ogorceni. A vi se igrate politikanstva. I upirete prstom u druge. Gdje je tu principalnost Liberala koje sam nekad srcem podrzavao a danas vas posmatram sa nevjericom. Dokle ste god privjesak vladajucoj stranci, gradjani ce sumnjati sa razlogom u vase namjere i obecanja. Vi se pitajte zasto! Odgovor je prost. Zbog laznih obecanja i prevarenih gradjana.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]