Gorjela konoba “Furešti” u Stolivu, a vozilo sa parkinga u Perastu slećelo u more

2
konoba "Furešti"

Maksim Mandić

Maksim Mandić

Na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Perasta da sumnjaju da je u vozilu koje je slećelo u more na ulazu u Perast bilo ljudi, izašla je ekipa Službe zaštite i spašavanja iz Kotora sa navalnim vozilom i pet vatrogasaca.

Dolaskom na lice mjesta vatrogasci su utvrdili da u vozilu na sreću nema nikoga i da je vozilo skliznulo sa parkinga koji nema zaštitnu bankinu u more.

Vozilo se nalazi na dubini od oko dvadesetak metara i za njegovo izvlačenje će trebati angažovati specijalističko vozilo, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja.

A jutros oko 1 sat i 50 minuta operativno dežurni centar je dobio dojavu o požaru u konobi “Furešti” u Stolivu vlasnika Bora Mustura.

Na lice mjesta su izašle dvije ekipe sa dva vozila.

Vatrogasci su stigli u veoma kratkom vremenskom roku zahvaljujući prvenstveno kasnoj uri kada je smanjen saobraćaj na tom dijelu puta.

Nakon sata gašenja požar je stavljen pod kontrolu.

Materijalna šteta je velika.

Izgorjela je kompletna kuhinja, krovna konstrukcija, ali na sreću niko nije stradao, kazao je Mandić.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]