Gošća emisije gospođa Danka Kosović, dama s Ljute i Beograda

24
Gospođa Danka Kosović

Danka Kosović

poslušajte emisiju

Gošća emisije  gospođa Danka Kosović, dama s Ljute i iz Beograda

Emisiju uređuje i vodi Dubravka Jovanović

Stare ure na talasima Skala radija neđeljom od 14 sati i 10 minuta

24 KOMENTARI

 1. Ovo je odraz kakva je duhovna situacija obgrlila Kotor. Ljubomora, zavist, pakost, necivilizacija, bjes, poganluk, sram nas bilo kakvi smo to postali nista vise ne postivamo !!! Vjekovi ce nam trebat da se izbavimo iz ovakve bolescine koja se zove primitivizam !!! Gospodji Dubravki BRAVO za Stare ure i samo naprijed, to su prave vrjednosti a ne ovi jadovi kao Mato…

 2. Dube, samo radi ovakve divne i nostalgične emisije. Tvojim gostima se izvinjavam u ime divljana koji su došli u Kotor i ne razumiju ili neće da shvate i prihvate ništa lijepo niti civilizovano jer su šumski ljudi, a, mnogo sam im dala . Oni su iz kanalizacije.

 3. Dovede se žena-čovjek u emisiju-i potla emisije propušti se na “skener”-kod onije što su se kotili-okotili potla onega ABlejanja prije više od kvarta od vijeka(1989)-koji uživaju sve “benefite” obrazovanih polupismenih nevaspitanika”oliti uličara-brez krijance…? Mašala! Jevropa zdaj? Zato je naše “bogatstvo”-u izobilju na trpezama od planina pa do mora od Ulcinja do Novoga-ni da smo u Ameriku?

  • MAŠALA govori gotovo sve o polupismenom, otrovnom čovjeku , koji je u vječitom znaku pitanja, u nedostatku rječitosti………

   • …”polupismeni” su se ograđivali-branili od maknije-umjesto bravo/u/ sa MAŠALA- z n a k o m pitanja! Što je sigurno-sigurno je….bravo/u/-u kontaktu s’tebom?

  • Ako me išta užasava u našem narodskom govoru, onda je to složenica žena čovjek.
   Našao se neko jako inteligentan da proglasi po koju ženu da pripada ljudskom rodu, tj da je i Ona čovjek.
   Ovaj nesrećnik bi trebao da zna da čovjek i muškarac nijesu isto, tj da je i žena čovjek, odnosno pripadnik ljudskog roda.
   Koliko neukih, primitivaca, tvrdokoraca, muških šovinista.
   Ovaj nesrećnik misli da je sreća to što je baš on, važan, veliki tobožnji čovjek, a ne žena, koja je, po njemu, vrlo rijetko čovjek…..!!!!!!!!!!
   UOMO PRIMITIVO !!!!!!!!!!!!

   • …stari ljudi-su zborili:” dobra je ona žena-valja čoeka! Dakle Žena-čoek! A za vas slične “onijema” u ona vremena(danas vam se izgubio “metar”-i uljega vi je uljega-podublje?)-zborilo se :” a boga mi ne valja boba pišljivoga”-oliti muško oliti žensko ništa roba-nečoek?! Izvini-ali sama si polizala-na osbenicu-nepoimenicu…koja ti potrebuje lijek- lisijuuuu….i?

 4. meni se nista ne svidja ova emisija. Mislio sam da ce ova gospodja da iznese neka zivotna iskustva i zakljucke iz zivota da mi koji slusamo razmisljamo o tome. A ono samo ,,nobles” ovo, nobles ono, veliki JA i moji preci, ma nista, eto uzalud put Jovanovicevoj u BG !
  Tonci Praci je LEGENDA

  • Što je pastir Mato šljegao niz “Praćišta”-na Kavalin će je prvi put oprao zube i usput obraz? Na žalost nikako da se svikne na Dobrocko žalo-“nobles”…veliko ON -premoren od putovanja niz Praćišta-pjevajući “tera pastir bekice lakoj lane diri diri dane….tera Mate sebe ispred sebe…na Dobrocko žalo?

   • ,,pametnjakovicu” vrli, nesreco u sveopstem haosu, da nisi ti bekica koja bleji dje god stigne, a koju sam ja terao ?
    Sveznajuci lumenu, pise se DOBROTSKO zalo, ako vec pretendujes da si sveznajuci.
    Citaj malo, izbistri sufit, izbaci jal, bice ti lakse.
    Ne podcjenjujem, niti mogu to niti hocu staru gospodju, ali od mudrih ljudi tih godina ocekujem prije svega pouke o zivotu, a to u ovoj emisiji nisam cuo iako je Dubravka svojim uvodima navodila na to.
    Toliko brbljivce nesvezani, plemicu sa Beckog dvora !

    • …što si ti dragi Mato-prepoznao sebe ispred sebe-jer da nijesi ti danas nebi blejao-kao onda kad si šljegao niz Praćišta-na Kavalin! Putuj na ispašu Mato-N I J E za te “GRAMATIKA” >>( jer još nijesi naučio-omelo te blejanje- da se u Crnoj Gori piše kao što zbori-a čita kako je napisano)<<- NEGO TORINA za obiteljski čopor -koji je bez "prijemnog ispita i atestata" šljegao u pitominu(vjerovatno u zimskom periodu?)na ispašu i napoj na plavi Jadran!! Dovljo je pročitati tvoje rokćanje-kroz koje si pokušao da poniziš gospođu Danku Kosović-građanina Beograda! Možda je to minus gospođe Kosović? A tebi povod da rokćeš-iskazujući domaće vaspitanje stijecano na ispapašu u Dobrocke strane?!! Ko si ti Mato? Dio obiteljskog miljea-čopora šljeglog iz beznađa !

  • Ti si Mato bruka za cio Kotor a i sire. Emisija je prelijepa. A ti se ponvo ipisi u osnovnu skulu da izvuces neke pouke i da razmisljas i dumas o tome nesretni Mato…

   • Teta Tonka, Vi ste školski peimjer za neuvažavanje različitog mišljenja, uz istovremeno vrijeđanje neistomišljenika.
    Vaši pogledi na Svijet su uži od kalete ,,Pusti me proć”
    Rekao sam da mi ne pada na pamet da omalovažavam gđu Kosović, ali da mi njeno izlaganje nije bilo interesantno.
    Fascinantna mi je npr gospođa Latinka Perović, ali Vi teta Tonka nju vjerovatno teško možete pratit dok priča, čim imate ovako prizemne osude.
    Ja sam za vas bruka, a vi za mene šjora iz Kotora čiji se mentalni sklop ne uklapa u sklad kotorskih različitosti.
    Ovo pod uslovom da ste zbilja Tonka, kao što sam ja Mato, tj Matija (mislim na pripadnost Kotoru).

 5. Izuzetna emisija o starim bokeskim fameljama. Bravo za gospodjuDanku Kosovic, svaka joj cast sto je prava dobrojska snaha !!! Svaka pohvala za stare ure.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].