Gošća emisije Marina Dulović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti opštine Kotor

2

Sa talasa Skala radija nastavlja se emitovanje nove emisije “Skalin parapet”.

Radnim danima od 11 i 30 do 12 sati možete pratiti emisiju čiji su gosti predstavnici društveno-političkog, kulturnog i sportskog života Boke Kotorske.

Gošća emisije u četvrtak 29. avgust od 11 sati i 30 minuta je Marina Dulović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti opštine Kotor.

2 KOMENTARI

  1. Čeka je veliki posao. Nadamo se da će se konačno “pozabaviti” i Muzejom Kotora (organizacionom strukturom, novozaposlenim saradnicima i sl.), Kulturnim centrom (novozaposlenim saradnicima) i dešavanjima u istom pod pokroviteljstvom Savjeta, mada je i sadašnji Savjet vrlo, vrlo problematičan, a posebno Radio Kotorom kao primjerom nekreativnog habita u kojemu direktorka podržava razne Njoke, Karajoviće, Čavorke sa turističkom školom i izokrenutim akcentom sl., i ista uključuje mašinu za veš da bi prala informacije na 100 stepeni. A sve račune za struju mi plaćamo…..

  2. Konačno dama na mjesto sekretarke. Zna što reći, kako reći i neće se pojaviti u trik majici ili karo košulji na otvaranju npr. Kotor Arta! Čestitamo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]