Gošća emisije Snežana Perišić, inspektorica u Službi za inspekcijske poslove opštine Kotor

22

Sa talasa Skala radija nastavlja se emitovanje emisije “Skalin parapet”.

Radnim danima od 11 i 30 do 12 sati možete pratiti emisiju čiji su gosti predstavnici društveno-političkog, kulturnog i sportskog života Boke Kotorske.

Gošća emisije u utorak 23. jula od 11 sati i 30 minuta je Snežana Perišić, inspektorica u Službi za inspekcijske poslove opštine Kotor.

22 KOMENTARI

 1. Vidim lijepo da će te me naterati da ne konkurišem za mjesto načelnika, kako bih vam dokazala da me To baš ne interesuje. Želim samo da mi ne vrijedjaju inteligenciju, i da rade po zakonu. Slika je vrhunska…I namjerno je postavljena, umalo nisam dobila otkaz zbog nje od prethodne garniture.

 2. Slavko, molim Vas objavite obaveštenje Upravne inspekcije koje imate u posjedu, u kojem jasno pise da Tatar Aleksandra nije zaposlena u Opštini Kotor, niti u Službi za inspekcijske poslove Opštine Kotor, kako bi ovaj narod konačno poverovao u ono što ja pričam. Ja sam pokušala da objavim taj dokument ovdje ali nisam uspjela.
  Ovo još nije kraj, za kraj imam nešto što će dobro prodrmati pojedine i pokazati ko je ko u ovom gradu i Službi za inspekcijske poslove.
  I naravno još da kažem “Imam beže ne znam više čega, ne hvalim se Dina mi mojega”, tako da mi mjesto načelnika ne treba za interes, niti za stanove kao mnogima, niti za kredite, niti za lažne prekovremene sate, niti za “sponzorstva” da ne nabrajam više.

 3. Trenutno je u Kotoru jedna od najvaznijih kulturnih manifestacija. Ponekad kad ugrabite vremena od partijskog izvjestavanja, objavite da se nesto drugo ipak dogadja, neki drugi vrlo skolovani i vrlo kulturni ljudi su u gradu sa nekim drugim mislima koji bi mozda imali sto reci o gradu i manifestaciji. O partijskim druzinama svih vrsta cemo citati, i svakako pratiti njihov rad ove jeseni i zime.

  • Da bi kritikovao nauči da čitaš.
   Svakodnevno u rubrici Kultura na ovom portalu su ti kulturni događaji a u programu radija i opširnije sa gostima itd.
   Adio.

 4. Jedan od starih kotorskih sudija je govorio”Ne osudjujem te ja , nego zakon”
  Kako bi sad reagovao da zna kako mu je unuka nelegalno zaposlena u Inspekciji ?
  E moj Jovane Tatar!

   • O Ljuta sulundaru, kako nema,
    pa čovjek je bio sudac i po !
    Kao što vidiš, omladina je dekadentno usmjerena, a ti ko pokvareni kutnjak.
    Bolje otkunjaj malo na ovo fjačine!
    Snežana je na braniku domovine, a ti bi klipove mećao, kao Potpara!
    Snežana upravo radi ono što je Jovan cijeli život radio, postupao po zakonu, ali i u ime naroda!
    Ti bi po kanonskim pravima i u ime popova i crkve, a ratno huškaču i potrčkalo stranih kužina?

 5. Napisah neki dan komentar odprilke,,, a mene ako se sjete, sjete. Ja sam tu i imam sliku dje sam u zagrljaju sa Milom.,, Eto sam naslutio, sjetili su te se. Slika ti je glavni adut. Pa neka te neko preskoci kad se budu dijelile funkcije. Mada nijesu ni ovi drugi bez aduta, tako da ce biti zestoka borba. Neka pobijedi bolji, tj onaj sa vise selfija sa voljenim vodjom.

  • Vidim lijepo da će te me naterati da ne konkurišem za mjesto načelnika, kako bih vam dokazala da me To baš ne interesuje. Želim samo da mi ne vrijedjaju inteligenciju, i da rade po zakonu. Slika je vrhunska…I namjerno je postavljena, umalo nisam dobila otkaz zbog nje od prethodne garniture.

 6. Snezana, ti si vrijedan sluzbenik, koji je obrazovan i zna da radi svoj posao!
  Bez, velikih prica, ti jedina zasluzujes da budes, nacelnik Sluzbe za inspekcijske pislove!

 7. POSTAVITE JOJ PITANJE DA LI JE BIVSI NJEN NAĆELNIK OSUDJEN ZA MOBING I DA LI JE KONACNA I DEFINITIVNA PRESUDA ???

 8. JEDVA ČEKAMO DA JE ČUJEMO SVU ISTINU IZ SLUŽBE ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE POGOTOVO ŠTO U TOJ SLUZBI IMA NAJMANJE INSPEKTORA A SAMO ONI TREA DA POSTOJE I 1 PRAVNI SAVJETNIK I 1 NACELNIK !!! SA SREĆOM SNEŽANA PERISIĆ !!!

 9. Slavko pitaj je kako je stekla pravo na imovinu Kotorske biskupije.Da li je kao službenica komisije za restituciju smišljenom predajom dokumentacije Kotorskoj biskupiji ,a potom dobijanjem istog zemljišta u vlasništvo počinila kriminalno djelo.Koliko zgrada i kako je izgradila na zajedničkoj parceli vlasnistvo opštine Kotor.
  Ko je iz opštine sudjelovao u nezakonitim otuđenjima i devastaciji opštinske parcele.
  Kakvo iskustvo ima vezao za navodnu otmicu njenog oca od strane jednog od vođa kriminalnog klana.

   • Ljutko, vidim da si ekspert za građevine, i da se okolo šetaš i posmatraš moje nekretnine. Pošto ja nisam sebična želim da te ugostim u mojem najlepšem apartmanu, ne moraš mi se ni predstaviti, ostaviću ti ključ, da uzivas u prelijepom ambijentu i zadivljujuće lijepom pogledu na zaliv. Imas moje obećanje da se necu pojaviti da vidim ko si. Zaista sam ti prijatelj, i zelim da izadješ već jednom iz tog mraka nije dobro za organizam živjeti u tmini. Srdačan pozdrav.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]