Gošća emisije Tamara Lompar, sekretarka Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj

2
Tamara Lompar

Tamara Lompar

poslušajte emisiju

Emisija “Skalin parapet” svakog radnog dana od 11.30 do 12 sati.

Gošća emisije Tamara Lompar, sekretarka Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj.

Emisiju uredio i vodio Slavko Mandić.

2 KOMENTARI

  1. Muka mi je kada se govori o Komunalnoj policiji na čelu sa čuvenim načelnikom.On je sramota za Kotor, prvo svojim načinom ponašanja, a onda i načinom rada.
    Pothodnik je ozbiljan problem. I jeste DRAMA. Porhodnik je projekat a ne dio projekta. Trebalo ga je osmisliti sa svih aspekata. Bilo je toliko boljih varijanti. Žalim, mnogo žalim što Kotor ide sve niže i niže. Nemamo lužu, nemamo rivu, sada više nemamo ni onaj mali komad ispred Dojmija. Ko osmišljava ovaj grad? Izgleda da je kruzer turizam zacrtan kao plan razvoja opštine. To nije dobro. A Sekretarijat za zaštitu kulturne baštine spava.Imaju li oni kakvu bazu podataka, nidao Bog spomenika kulture.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]