Gošća Marija Maja Ćatović, poslanica u Skupštini CG i članica Predsjedništva DPS-a Crne Gore

2
Marija Ćatović

Marija Ćatović

poslušajte emisiju

Gošća Marija Maja Ćatović, poslanica u Skupštini CG i članica Predsjedništva DPS-a CG

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

“U žiži” – gost aktuelnog trenutka svake neđelje od 11 sati

2 KOMENTARI

  1. …eks komunalni pulicajci..nemojte ni jest ni pit i kare vozit? SREĆNA VAM NOVA PRESTUPNIČKA 2016 GODINA!!!! Zato se i obraćam samo normalnim, mimo Sarajevske TV serije”lud,zbunjen,nomalan”-da se zna da će opština Kotor-završiti 2015 godinu-sa plus tri meleona eurića(vele tajni izvori)! Mora da je i uvažena gospođa Maja-imala udjela u ovim viškovima koji su “isplivali”-nadam se ne zbog “nerada”naslednika-nego i zbog dobrih pasanih domaćina-koji su ostavili iza sebe-ne pustoš i dugove-nego dobit?! I kojih nema u onim “spikovima opština”naše lipe domovine-sa višegodišnjim dugovima od preko 300 meleona eurića-pokriveni neradom i neznanjem-kad su u pitanju intersi države? Da oprostite-ovo vam je “egal iskrenost”u uslovima kada čujete nekoga “iskrenoga” da kaže:” ja volim svoju ženu-ali i žena je ona koja rabota samnom i PRIPOMAŽE me u odgovornnim i samoprijegornim-rabotama”?! A DA NO ČOČE…NIKO KA MI?

  2. Baš lijepo da je goščća gospođa Ćatović jer obično kad odu sa mjesta predsjednika onda ih niko ne spominje niti zove a do tada ništa se ne može čuti i napisati bez njih.Takvi smo dvojni i falsi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]