Gošća prof. dr Sanja Vlahović, ministarka nauke Crne Gore

38
Sanja Vlahović

Sanja Vlahović, ministarka nauke Crne Gore

poslušajte emisiju

Gošća prof. dr Sanja Vlahović, ministarka nauke Crne Gore

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

Emisija “U žiži” sa talasa Skala radija neđeljom od 11 ura

38 KOMENTARI

 1. Uvazeni Vido, smrk smrk… nisam ja majke mi, nego ovaj sovinista…I…. B…… ..bla bla bla……. hehehe pravo lice gradjanina pokornog.
  Sta je istina uopste?
  Eto iako smo prezivjeli vrijeme zadnjeg ratnog sukoba i pokusaja “srpskocrnogorske koalicije” da orobe Hrvatsku i Bosnu, danas citamo da to nije istina, da se nije ratovalo za mir, mrzio “sah”, da se nije bombardovao Dubrovnik, da se Cilipi, Konavle nisu sprzili, pa bi bilo najbolje da se ostavimo proslosti.
  Neka se istoricari nadmecu sa “istinom”, a mi da malo vise posvetimo paznje unapredjenju Kotora boljem zivotu i popravljanjem nasih medjuljudskih odnosa.

  Zato ministarki Vlahovic bez obzira na clanstvo u DPS(mogla je proci i gore.. u SDP), treba pomoci da da svoj puni doprinos napretku Kotora, i da potvrdi da ono sto je ona rekla i obecala, nije isto kao kad nam pomoc “obecavaju” Milo, Luksic i vecina njenih kolega iz Vlade i stranke.

  Gospodjo Kaća
  Procitah Vas komentar od 23/ 13:17 i divim vam se kako ste prosto, a prelijepo iskazali vas osjecaj povodom Bokelja da ste me bas u sred srca taknuli.
  Ja sam vec u nekom svom komentaru isto napisao za Bokelje ali ocigledno je da smo u manjini….na zalost.

  Uvjeren sam u razumijevanje ovakvog stava, srdacno vas pozdravlja bez obzira sto ce Borota i slicne “pihtije” odahnuti..ili nece …..hehehe

  Hej zivote jeben li si, na lijepo me ti nauci!!! hehehehe

  Blazen Isus i Marija!!!

  Uvjek Vas lipi moji hehehehe

  Bjeladin Humac!!!

 2. Uvaženi Vido,ovu šovinističku našu kotorsku zbilju je napiso Ilija Bijelić.alijas Bjeladin Humac pri čistoj svijesti i preveo je na moje ime i prezime moje majke!Zašto?Da bi smo se shvatili evo što ovaj gospodin reče juče u 22:22 sata:

  “…Nego ona mora/misli na Sanju Vlahović/da naglasi da voli Crnu Goru jer je gospođa iz Srbije gdje je i rođena u Požarevcu,…Prezime joj je bilo Gligorijević,prije nego se udala u dobru kuću Vlahović.”

  Danas pod imenom Bjeladin Humac,gospodin reče-u 12:44 sata:

  -“Izvinjavam se gospođi Ministarki,jer pobrkah sa bivšom gospođom Sonjom Gligorijević,danas Vlahović,koja ima samo srednju školu,a iz Bara je”

  Dakle kada ga uhvatite u zaobilaženju istine-iliti u mržnji,u konkretnom slučaju prema Pravoslavcima/Srbima/ ona se vadi na način kako se vadi.Pa zato i kaže za gospođu -na koju je mislio -bivšu gospođu Sonju Gligorijević,udatu Vlahović rođenoj u Baru .Preskoči Sanju iz Požarevca….Vido da bi shvatio do kraja pročitaj gore moj komentar oko njegove ljubavi prema Srbima,Crnogocima,Muslimanima i svima onima koji nisu njegove vjera i nacije?!!

  Nadam se ,da sa ovim komentarom nisam ušao u verbalni sukob ,sa onim koga sam sa svim svojim bićem čuvao – evo 70 ljeta- I S T I N O M?!

  Moj uvaženi Vido,došlo je neko vrijeme da se u Crnoj Gori,pa i Kotoru,moraju za rad održavanja na vlasti po cijenu ugrožavanja naroda,valorizuju poraženi iz II svjetskog rata-četnici,ustaši,zelenaši,federalisti,balisti i ini-sluge fašističkih okupatora o kojima je svijet odavno dao svoje mišljenje i smjestio ih na đubrištu istorije!! A kod nas? Zato gospođa Sanja ispade predmet istraživanja ovih neofašističih izdanaka-troskota bez korjena-obaraza,morala,a bogami i tankijeh predaka?!!

 3. Nema mjesta, namjerno kažem mjesto umjesto grad, za koje se vezuje toliko epiteta, vjerujem iskrenih, kao za Kotor. „Čini se da nijedan grad u Crnoj Gori nema pravo da nosi ime prijestonice turizma kao Kotor „ , kazao je ministar turizma i održivog razvoja , prilikom posjete Kotoru 25.jula protekle godine.A, ne nosi taj epitet.
  .„ Kotor je biser kome se moramo posvetiti …“, kazala je dr Sanja Vlahović, ministrica kulture, gostujući u emisiji Radio „ Skala “ , „ U žiži „ , 22. aprila 2012.godine. Još ne vidimo tu namjeru.
  Čitamo, slušamo, gledamo na CD, kako su Kotor „ otkrili „ Japanci i svrstali ga među 100 najljepših gradova svijeta, Kinezi i dr. Ali, mi ga još „ otkrivamo „.
  Statistika kaže da se tamo, gdje se odlučuje, u Skupštini Crne Gore, najmanje čuje ime ovoga naselja.

  • Puno mi je srce što sa, ipak mogao da čujem intervju sa prof . dr Vlahović jer nijesam bio u prilici u neđelju. Sjajan čovjek , dobra priča , hvala Skala. Vaš redovni slušaoc

 4. BJELADIN HUMAC-po sopstvenom priznanju zove se Ilija Bijelić iz poznate radničko-seljačke porodice kovača-bravara-radiotelegrafista u Kotoru-gdje mu je predak došao po zadatku u Kotor prije 200 godina-iz Humske zemlje-nekada srednjevjekovne Srpske države-a od pada pod Turcima postade turska zemlja iz koje mu predak Bjeladin Humac šljegnu u Kotor,prestavi se pod drugim imenom na ovom portalu na :Temu”Gošća Prof.dr Sanja Vlahović,minstarka nauke Crne Gore”:

  23.aprila2012 godine-u 22:22 sata i reče:
  -“Što se tiče gospođe ministarke,ne vidim što bi joj se zamjerilo na ono što je govorila.
  Nego ona mora da naglasi da voli Crnu Goru,jer je gospođa rodom iz Srbije gdje je i rođena u Požarevcu,…Prezime joj je bilo Gligorijević,prije nego se udala u dobru kuću Vlahović”;

  Ko je Ilija Bijelić-alijas Bjeladin Humac-klokan ovdašnji?To je individua- nacistšofinstička protuva-koja je na temu:”Patološke laži Alena Kovačevića” na ovom portalu,rekla:
  26.februara 2012 godine-u 06:15 sati:
  -“E da ti pravo kažem/jednoj komentatorki po imenu Jelena/DA NE VOLIM OVE IZ SRBIJE ŠTO ŠLJEGOŠE/SAĐOŠE/ U BOKU”.Dakle,radi se o nacistšofinstičom kopiljanu koji ministarki nauke Crne Gore izjavljuje veliku “ljubav” samo zato što je po njemu iz Srbije-pravoslavka po njegovim “mjerilima”-lice sa potjernice srbomrzaca u reži Tuđmanovih bojovnika u izvršavanju”humanitarnih” preseljenja naroda druge vjere-nacije.Uostalom to je isto radio i Tuđmanov ortak kasapin sa Dedinja!! Nije su ovo svi izlivi”ljubavi”-bilo ih je još u prošlosti.Đe je ovakvima mjesto? Sazrelo je vrijeme da se uporedo sa ovakvim izlivima”ljubavi” istovremeno objavljuje mail adresa ovakih “čudovišta”-činimi se kakvih na javnim mjestima nije bilo ni 90 sramnih godina pasanoga vijeka.Je li moguće da se u Kotoru gradu i dalje ovakvi kreću i ruže sve vrednote Kotora grada nad gradovima???

  Ko je minstarka nauke Crne Gore gospođa Prof.dr Sanja Vlahović?
  Na sajtu Ministarstva nauke Crne Gore,između ostaloga, piše-govori:

  Sanja Vlahović,rođena je 06.septembra 1973 godine u Baru/Crna Gora/.Osnovnu i srednju školu pohađala je u Baru i na Richmond College-u u Londonu.
  Studije je započela na Fakultetu za mendžment u Beogradu, a kao stipendista školavanje je nastavila na ekonomskom fakultetu u Dablinu/Irska/ i Torontu/Kanada/.Diplomirala je 1996 godine.Magistarske studije iz oblasti strateškog menadžmenta usavršavala je u Italiji i Austriji i 1988 magistrirala je nakon usavršavanja na univerzitetima u Italiji,Kanadi,Irskoj i na Kipru.Doktorirala je 2006 godine.
  Kao prvi doktor nauka iz oblasti liderstva objavila je niz naučnih radova iz te oblasti,od kojih su neki i nagrađivani.
  Tečno govori engleski i italijanski,služi se francuskim jezikom.
  Ima kćerku Dariju.

  Gospodine Slavko-došlo je vrijeme da se javno objave mail adrese Bjeladina Humca i da se vidi sa kojih telefonskih linija sije nacionalstičko sjeme dobro proučeno i naučeno u svojoj porodici -porodici”telegrafije”-samo još ne znamo koje i čije “telegrafske” službe?

  Dragi čitaoci, ni jaja nisu sva od “kokoše”-zar ne?

  • hehehehe

   Izvinjavam se gospodji Ministarki, jer je pobrkah sa bivsom gospodjom Sonju Gligorijevic, danas Vlahovic, koja ima samo srednju skolu, a iz Bara je.

   Mora se priznati da je gospodja ministarka zgodna i vrlo zanimljiva osoba, a njeno skolovanje je stvarno “IMPRESIVNO”.

   Jest da me malo zbunjuje sto ne vidim gdje je/u kojoj drzavi/na kome Fakultetu “magistrirala”, a na kome je odbranila doktorat?

   Mozemo konstatovati da je “impresivno” da je fakultetsko obrazovanje stekla na cak 3 razlicita fakulteta u cak 3 razlicite drzave, mada vidimo da joj je pocetak bio na Fakultetu za Menagement u BEOGRADU.

   E sad sta da kazem, ako slucajno povjerujem ovo sto je nas “cijenjeni” sugradjanin napisao glede njenog skolovanja, izgleda da je nasa ministarka FENOMEN.
   Siguran sam da je ona JEDINA osoba na planeti Zemlji koja je magistrirala 1988godine a Fakultet zavrsila 1996godine ZNACI CIJELIH 12 GODINA PRIJE sa cak 15 godina starosti. hehehehe…

   Blazen Isus i Marija!!!

   Nego ostavimo se njenog “skolovanja”.

   Ako ima znanja,daj Boze da ga ne zloupotrijebi, nego da se sukobi sa svima onima koji su protiv toga da se napokon posle verbalne, pokaze i konkretna spremnost, i da se nesto uradi za Kotor.
   Sami ocigledno na lokalnom nivou ne mozemo nista.
   ps. Slavko u pravu si

 5. Ilija Bijeliću nasledniče babe bjeluše iz nahodišta prezimena BJEDALINOVIĆ,smeta ti ova gospođa-smetaju ti svi koji se ne krste kao se ti dokrštavaš ka svaki iz nahodišta.No kada ćeš odgovoriti na ona pitanja oko tvojih nepuni 22 godine i one medalje caco de oro-za ispoljenu hrabrost.NU,klokane priđi raboti–u protivno jopet će pomagači pomoraca -a tebe ga GBLT prislonit-alasu.Ćao čekam te sa onim levorom.Prouči prezimena iz Crne Gore-viđi imali li Ercega ili tako nešto slično tome?

  • Na žalost, i pored niza upozozorenja da portal Skala radija ne služi za obračun pojedinaca već da je prvenstveno namijenjen onima koji na ponuđenu temu imaju što da kažu, nastavlja se verbalni sukom Jola Drinjak, penzionera sa Prčanja i Bjeladina Humca. Sukobe na ličnoj osnovi Skala radio više neće objavljivati. Uvjerili smo se da i jedan i drugi mogu da daju značajan doprinos raspravi oko određenih tema, pa se nadamo da će nastaviti u tom pravcu,
   Uvjeren u razumijevanje ovakvog stava Skala radija, srdačno vas pozdravljam,
   Slavko Mandić

   • Bravo gospodine Mandicu. Mnogi pametni se i ne javljaju kao sto sam ja, jer ne zelim da se sa takvima kao sto su doticni sa klinickom dijagnozom vise dopisujem.Stanite na put mrznji. sovinizmu i nacionalizmu.
    Boka je moje srce kao sto je i Crna Gora. Bokelj sam a Crna Gora mi je drzava u kojoj zivim i hvala joj.

    • Borota, imaš pravo. ni ja nego u rijetke. Jer je presmrdio više kako dam ne vidi dotični penzioner koji nema što činjet pa jariće krsti.

    • Excellent “gospodine” Borota.
     Steta sto nista ne nauciste sa svih tim sveucilistima sto ste ih “obisli” po sopstvenom kazivanju.
     Vase rijeci: Mnogi pametni se i ne javljaju “kao sto sam ja”, je velicanstven dokaz normalnom covjeku ko ste vi ustvari.
     Ne treba mnogo za to biti pametan da se to shvati.
     A kad vec spomenuste “klinicke diagnoze” gledao sam u nekim filmovima o ljudima vaseg tipa “ja sam mnogo pametan”ali ovi umisljaju
     ne samo da su “pametni” nego da su vanzemaljci, kraljevi, Angeli, pa neki misle da su Napoleon,Tito, Staljin itd itd hehehe
     Ipak je bolje da se ne pojavljujete sa vasim predrasudama.
     Niko ne moze stati na put mrznje, sovinizma i nacioanlizma dok godj ima osoba koje to ovako kao Vi cak javno ispoljavaju.
     Mogli ste neku lijepu rijec reci i o tekstu i nasoj Ministarki

     Blazen Isus i Marija!!! sto vas nema previse.

     jer ne zelim da se sa takvima kao sto su doticni sa klinickom dijagnozom vise dopisujem.Stanite na put mrznji. sovinizmu i nacionalizmu.
     Boka je moje srce kao sto je i Crna Gora. Bokelj sam a Crna Gora mi je drzava u kojoj zivim i hvala joj.

 6. Milane u pravu ste potpuno ka “uvijek”.
  Bokelj voli Boku i Kosovo, on bar voli, a ti jatko ni sebe ne volis,
  cim mi diras Titu…meni i JD?
  Sto se tice gospodje ministarke, ne vidim sto bi joj se zamjerilo na ono sto je govorila

  Nego ona mora da naglasi da voli Crnu Goru, jer je gospodja rodom iz Srbije gdje je i rodjena u Pozarevcu,….Prezime joj je bilo Gligorijevic, prije nego se udala u dobru kucu Vlahovica.
  Gospodja slusa i radi po nalogu vrhovnika, inace ne bi bila to sto jeste, to je svakome normalnome jasno.
  Sto se ona jadna pita oko SANU i NVO DANu ?
  Ona mora raditi po zakonu zar ne, a najgori zakon je bolji no nikakav?
  Sto se tice nauke u CG hehehe……. sta reci?
  Da ima nauke ne bi 90% ovih bili na vlasti.

  Nego ti si Milane(pravo “crnogorsko” ime) jedna obicna pihtija od “covjeka” koji postaje “krvolok” iz nemoci nesto pametno reci.
  Jedna moja drugarica bi ti rekla da si najveca blesa koju je “k.t.” napravila u 20. stoljeću hehehehe
  i izvinjavam se Jolu Dripnjaku jer sam negdje napisao da je Jole sa Glavata a u stvari sam htio da napisem da su Glavati po njemu dobili ime hehehe

  Pozdrav od Bjeladina

  Blazen Isus i Marija!!

  • Što to lupaš Jole “Djuroviću”kakva udaja Sanje u dobru kuću Vlahović kakvo prezime Glogorijević i ostale neistine, kad je iz toga doma , rođena Baranka. Svaka ti je kao ta istina. Malo se bolje informiši pa piši ili to namjerno činiš jer su ti neistine jedino oružje.

   • Dobar Vam dan gospodine Vido,

    Zasto odmah takva reakcija, i to posle pola sata, od kad sam ja priznao da se ne radi o istoj osobi i da sam pogrijesio.
    Vidite povise moj tekst od 12:14.

    Nije lijepo nepoznatom reci “sto to lupas” ?
    Ako covjek pogrijesi, pa cak i da namjerno pogresno nesto napise, ima nacina kako mu se skrece paznja.
    Cinjenicama.
    Ovako samo pokazujete Vas “nivo” kominiciranja……?
    Ja da sam kao Vi, mogao bih ponesto jos reci na to vase slabasno “branjenje” gospodje Vlahovic,
    Srecom nisam kao Vi, koji me mozda i namjerno navlacite da kazem nesto, sto svako ko pazljivo cita i koji je logican odmah uoci.
    Vi tako jasno aludirate rijecima” kad je iz tog doma” na ono sto ja mislim…

    Blazen Isus i Marija!!!

 7. Bokelju, kad ga brani što ga neodbrani. Imao si jaja no izgubi tamo. Sad bi ovamo. Nema šanse Srbine. Razumljivo je da se bojiš ovih preko Bojane jer si od njih uteka u Crnu Goru pa misliš da će oni za tobom. Ima Crna Gora snage da se svakome zlu odupre a ponajviše velikorspskom. Bolje bi ti bilo da počneš svoju zemlju da voliš i da si joj lojalan. Ako ovo nije tvoja zemlja onda idi u tu za koju smatraš da jeste. Nećete ovu više poroblajavat nikad.

  • Milane,

   Ovoj zemlji porez placam i sto se lojalnosti tice mislim da je dovoljno.

   Nisu za tebe i slicne to “ovi preko Bojane”…..nije ti u redu da ih tako zoves.Imaju oni svoje ime kao sto su imali kad su dolazili da glasaju na referendum.To su tvoja braca i glasaci vlasti…

   Milane,ja sam oduvijek imao drzavu,nisu mi je donjeli Siptari sa Kosova 2006.
   Moja zemlja je Boka a ovome drugome sto ti drzavom zoves mogu zelju nositi.

   Ziv bio pa se spremi za utakmicu koja dolazi.Ja sam vec kupio kokice.

 8. O Bokelju jadan li si. Nemoj jadan, crknuć ćeš od muke. Tebe očito uspješni nerviraju. No ti ne možeš prepoznat vrijednost zato rasteš u korovu. Znam zašto ti odgovara debilna CANU. Čast izuzecima, radi se o skupini velikosrpskih šovinista. Koji je kriterijum bio da se oni primaju u CANU. Samo da dižu ruke i tri prsta za Srbiju. Takav je i ovaj psihijatrijski slučaj od njihovog predsjednika. Tamo ima zaista čestitih ljudi koji se bave naukom a ne politikom. Njih je manje.
  Dukljanska akademija je za svoju Crnu Goru i za nauku. To tebi Srbine smeta. Zato treba da ideš na Kosovo i da se boriš da Srbiju širiš tamo odakle je proćerana a ne odavde đe je bila okupator i đe joj nikad mjesto nije bilo. Akademija je željela da posrbi Crnu Goru i kad nijesu uspjeli arlauču baš kao i ti. A Sanji Vlahović svaka čast na znanju, mudrosti i iskrenosti.

  • Milane,

   Boga mi si mi brzo odgovorio!Svaka cast Skali na brzini.
   Boga mi Milane,rodjeni sam Kotoranin ali bio sam na Kosovo tri mjeseca 1999.Nemoj me kumim te Bogom prozivati Kosovom jer ti i slicni za to nemate jaja.
   Nego vidjecemo tebe kad ova tvoja braca krenu preko Ulcinja i Tuzi kako ces se ti braniti.Ja cu tu utakmicu sa tribine gledati ovaj put i necu za nikoga navijati.Nije red ipak ste braca.

 9. Sanja Vlahovic je klasicni primjer aparatčika.
  Jedini kriterijum zasto se nalazi na celu ministarstva nauke je pripadnost DPS-u.
  To sto je ona tamo je uvreda za nauku.Kako drugacije okarakterisati osobu koja za svoga mandata vrsi,citiram je “intelektualnu sinergiju” izjednacavajuci CANU i jednu nevladinu organizaciju ciji clanovi nemaju ni priznanicu o zavrsenom kursu za frizere.
  Eto to je ta “nauka” Sanje Vlahovic….i DPS-a.

  Ali nije kraj glupostima…..potrebno je da sa talasa Skale,Sanja objasni kako ona puno voli Kotor i kako ce DPS posebno povesti racuna o njemu i kako bi oni vise brinuli ali im ne da UNESCO!!He he he!

  Onoj gospodji da porucim sto se boji da ce nam iz vanka “oteti” Sanju…Nece gospodjo,nece,ne brinite!Nece Sanja nidje odavde jer samo se ovdje moze palamudit za velike pare i pokrivati 78 funkcija i upravnih odbora….

 10. Meni je najlakše,ne idem na izbore-a niti ću prije 2042-ko živ ko mrtav biti ću na biralištu broj jedan u Prčanju!!!Međutim,spominjati Jožu Bravara-posebno onizi koji treba doživotno biti Joži zhvalni-jer da ne bi Jože oni bi danas bili đe im i preci po šumama i gorama s njihovim ovcama i kozama ponosni čobani-pastiri! Neka je slava i hvala što Joža -ČOVJEK od dobrih čobana napravi im potomke priučene /treća đačka smjena/loše činovnike ,pa mu državu pretvoriše u svjetski brlog -nedoživljeno i urađeno u hiljadugodišnjoj istoriji Crne Gore?!! E đe se jednom čoek trefi đe ga bilo nikad nije pričuvaj se dobro njega prađedovsku bruku krije-kukala mu majka ko ovo nije još ovarisao!!!!

 11. Ti Altaire ne živiš. Samo toga još nijesi svjestan. Sva tvoja priča na ovom sajtu se sastoji u bezočnom napadanju pa i izuzetnio uspješnih dama kakva je naša ministarka Sanja V lahović. Ne smeta tebi što je kazala da voli C rnu Goru. Ona je govorila o nesvakidašnjim vrijednostima koje moramo posebno da cijenimo. Tebi smeta što je gospođa Vlahović kazala da je član DPS-a. Ti mrziš sve koji su za tu političku opciju. A sama mržnja vodi političkom mišljenju koje je kroz istoriju nanijelo ogromno zlo svijetu.
  Altaire, niko u razgovoru nije pominjao tvoju noćnu moru Mila Đukanovića. Tebi i takvima kao ti on se pričinjava u svakoj riječi, na svakom mjestu, u svakom liku. Mali si ti da bilo što shvatiš. Zato laprdaš o navodno velikom vođi jer znaš da ti niko neće ništa jer tebe niko ne uzima za ličnost. Neće te tužiti niko jer t ii tvoja družina služite kao dvorske lude.
  Moj ti je savjet Altaire, ne izmišljaj. Neka ti neko rastumači tekst jer ga ti ne umiješ ni pročitat ni čuti. Ajde jedi samoga sebe u kakav ćošak jer za drugo nijesi sposoban.

 12. “O,Bože, gdje ja živim”?
  Ministarka u vladi ove zemlje apostrofira -“ja volim Crnu Goru”..!
  A gospodin Mandić, da bi smo, valjda, bili sigurni u njeno domoljublje,
  dodatno je priupita: “Dakle vi volite Crnu Goru”?..
  Krajnje je neprimjereno i degutantno kad neko papagajski ponavlja
  da voli svoju domovinu. A kad to izgovara jedan ministar, (ministarka) onda je to vrhunac licemjerja i političkog neukusa.
  Takvu besmislenu floskulu mogu ponavljati samo licemjeri, koji uz ovu imaju
  i neku rezervnu domovinu.
  Nijedan istinski rodoljub nikad neće to isticati.
  JER TO SE PODRAZUMIJEVA, podrazumijeva, gospodo!
  Mojoj malenkosti nikad ne bi palo na pamet da izgovorim tu
  izraubovanu frazu, koju Milogorci bestidno zloupotrebljavaju, u pokušaju prikrivanja kojekakvih kriminalnih radnji. Po njima, dovoljno je barjačiti i
  grlenisati “ja volim Crnu Goru”, pa ćeš biti aboliran za sva nepočinstva.
  Uvriježilo se i jedno naopako shvatanje, da svi oni koji ne vole Mila,
  ne vole državu CrnuGoru. To zlo i opasno tumačenje “rodoljublja”,
  lansira se iz kuhinje DPS-a.
  Još kad se svojim upadicama ovdje pojave nekakve višnje, tršnje, ljilje, bilje,
  ane, stane, vane i jovane, mile, vile, vere, mere, i čitava bulumenta nickova,
  koje idolopoklonički klikću svom Vođi, postaje jasna sva besmislenost
  polemisanja sa ispranim mozgovima. Nikad ni jedna ne napisa komentar na
  postavljeni tekst, kojim bi bar uvjerljivo pravdale svoje uvjernje o ispravnosti
  lopovluka. Kratka uvredljiva etiketiranja na nečiji komentar, to je sav
  njihov intelektualni domet.
  Idolopoklonstvo i veličanje jednog lidera, jednog čovjeka, kroz čitavu istoriju
  ljudskog roda, nije običnom narodu donilo nikakvog dobra.
  Naprotiv, samo veliko zlo. Da ne idemo dalje, za to ćemo naći više primjera
  samo u dvadestom vijeku.
  Nama ne trba Ovan predvodnik, nego jake institicije, INSTITUCIJE!
  Crna Gora će biti srećna zemlja onda kad pola njenih stanovnika ne
  budu znali ime svog premijera.
  Crna Gora će biti srećna zemlja onda kad aktuelni predsjednik vlade bude ponekad dolazio biciklom od kuće do Parlamenta.
  Kao u nekim zemljama Skandinavije.
  Nesreća je što mile, ane i vane ne vide nikakvo zlo u tome što
  njihovog miljenika štiti “sedam prstenova” ličnog obezbeđenja.
  Kao Jožu Bravara. Ili Čaušeskua.
  Od koga ga štite i – zašto?

  • Altaire, ti si zaista “genije”.Napadaš. iz svih oružja i oruđa, tučeš po svima koji nijesu tvoji velikosrbi i MILOMRSCI.
   A Skalu ne ostavljaš na miru što god da čine, koga god da intervjuišu, pa što je časti ti, ako časti imaš slušaš, a slušaš Radio Skalu do posljednje riječi ali nešto loše tumačišć ili, prevodiš kako je tebi drago.
   Jado crni prestani da slušaš Skalu i da uporno bez pokrića napadš sve i svakoga.

 13. Gospodine Mandiću, samo tako nastavite kako je jedino časno i u brk. Svima po zasluzi , slušaocima na istinu. Hvala vama , vašoj ekipi u Radio Skali.
  Naprijed, ne posustajte ni kada nemate para ni kada vas ološ blati ili oni koji ne umiju da čitaju i slušaju.Vaš slušalac od prvog dana. Nikada me nijeste iznevjerili. I danas sam čitao u Pobjedi vaš komentar za one dušebrižnike i čistunce iz Vijesti.
  U dobrom ste društvu pravih . Nastavite Slavko samo tako.

 14. Gopsodine Slavko,hvala vam što ste prikazali ovu divnu i produhovljenu damu-koja se i sama prestavila ,na radiju, u pravom svijetlu sa puno odgovornosti prema svom biću i mjestu koje zauzima u Crnoj Gori.
  Posebnu zahvalnost,što ste “gospodi” anonimusima risnu i night birdu skresali rogove svojstvene posebnim vrstama živih bića,i što ostaše na ćedilu!! Dako im dođe već jednom u glavu-što valja-što ne valja!!!

 15. Gospodine Mandiću neka ste katzali javno i hrabro. Svaka vi čast u uvodnoj riječi za takozvane nezavisne novine i novinare. Ostaje im samo Mans pa nekas šklapaju sa njima.
  Hvala što ste pozvali gospođu Vlahović da se čuje pametna riječ i što neko reče barem nam daje nadu da ima naša država budućnosti. Samo da je takvih više.Prijatan vam vikend.

  • Domet ovakve drzave i jeste da Sanja Vlahovic bude ministarka nauke.
   Sanja Vlahovic ili “Kako se kalio akademik”.

   • E baš domet maliciozni Bokelju – šovinisto. Da, ada domet i to mi i daje za pravo da vjerujem u državu koliko se god često ijedim na njenu nemoć u mnogim situacijama posebno kod čuvenih identitetskih pitanja. Sanja Vlahović pogodak i zvijezda na crnogorskom političkom nebu. Samo da nam ostane da je svijet bijeli u kojem se školovala ne ćapa., zgrabi kako te volja Bokelju anticrnogorske opcije.

    • Hvala Ljijlo, to isto ja mislim ali ne umijem napisati. Znam sam,o da me sram i stid od ovakvih što se Bokeljima potpisuju. Bokelji su vazda bili mirni, miroljubivi i kulturni svijet. Gospodđo Sanja vazda ste nam dobro došli u Kotor.

    • Postovana Liljo,

     To i ja kazem.Brao nam ga i blago š njom.
     To ministarstvo i sluzi samo za jednokratnu upotrebu.

 16. uvod slavka mandica je vise manje smijesan. prica o postenju kod cg novinara i valasnika medija u toku privatizacije, ko je koliko ukrao, itd ne pije mnogo vode. pocni slavko da pricas o lopovima iz dps/sdp koji su zavili u crno jugooceaniju i druge kotorske firme.

 17. Današnji razgovor je pokazao da imamo stručnjake u Crnoj Gori koji imaju znanja i energije da se nose ruku pod ruku sa evropskim. Naša ministarka je sigurno jedna od najboljih i može se mjeriti sa kolegama i koleginicama iz Evropske unije. Sve ono što smo čuli da je pokrenuto daje nam za pravo da se nadamo bržem uspjehu u ekonomski oporavak naše zemlje, jer je znanje najvažniji resurs kojim ćžemo se predstavljati. Važno je i da su, dolaskom ministarke Vlahović u Vladi shvatili da nauka nije potrošnja, kako je do sada bilo.

 18. Bravo Sanja. Iskrena i prepuna znanja. Takvi stručnjaci nam trebaju. Bilo je milina slušati vas. Puno sreće i uspjeha u radu i životu.

 19. gosp.Mandicu upitaj dr.Vlahovic,na cemu je doktorirala,ko joj je bio mentor, i dali i danas prilaze nove radove ili se zivi na starim.

 20. 2 pitanje za ministarku: Porodica Vlahovic u Baru? porijeklo, poznati, koliko ih ima? 3 pitanje: da li je ona socijalista i sta to znaci za nju?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].