Gost emisije doc. dr Andrija Petković, predsjednik Bokeškog foruma

18
docent dr Andrija Petković

doc. dr Andrija Petković

poslušajte emisiju

Gost emisije “U žiži” doc. dr Andrija Petković, predsjednik Bokeškog foruma

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

U ŽIŽI – gost aktuelnog trenutka

Nedjeljom od 11 do 12 sati

18 KOMENTARI

 1. Ljuta: onaj sa pjene od mora i murica su vec ono sto jesu, nego da bi ti bio to sto su oni, moraces pod hitno da promjenis obucu, to jeste da skines opanak. Sto se Boke tice, zna se cija je, i cija ce biti. Zivis nesreco u samostalnoj Drzavi koja se zove “CRNA GORA” i pomiri se sa tim. Ti kao takav, imas najmanje prava da raspravljas o nasoj “BOKI” jer genski ne pripadas ovome narodu. BOKA pripada svima postenim i casnim ljudima, bez obzira na sve normalne razlicitosti. Problem je samo sto ti od svih drugih, nisi normalno razlicit.
  I za kraj, Ljuta , za koga si navijao sinoc u rukometu? Reci da se definitivno upoznamo, mada mi je i ovako sve jasno!

 2. Citam , citam pa mi se cini da je Moj grad i SELO MOJE, pjena od mora i jos nekizi, ista persona ,bice zato kotor NASELJENO MIJESTO, cudi me da DPS to nije sredio kad je vladao Kotorom

  • ORAHOVAC: Vidi se da si daleko od grada, kad ti se tako cini. Jeste, svi mi(nekizi,kako ti kazes) smo jedna te ista osoba, i vidis kako se ljepo slazemo! Duvate nam u dupe, vec trideset godina.
   Srdacan pozdrav!

 3. Imam samo jednu ispravku na izlaganje svog dragog prijatelja Andrije. Naime Boka NE TRAŽI autonomiju. Takva konotacija samo nam na vrat navlači etikete separatisti i slično. Ono šta Boka traži je da nam se autonomija VRATI. Ista onakva kakvu smo imali kada smo ušli u zajednicu sa našom braćom crnogorcima i postali jedna republika nekadašnje FNRJ.

  • cus Veljka…sa bracom crnogorcima?
   Pa nismo dobrovoljno usli u zajednicu sa CG vec SILOM komunista 1945 kao i SILOM okupatora ITALIJANA1941.
   Iz tog razloga mozemo referendumom traziti sto god gradjani Boke zele i to vecinom od ne 55:45 nego vecinom 65:35.

   • Ljuta , u mojoj familiji ima crnogorske krvi pa su mi tako i crnogorci braća po krvi. Moja majka je crnogorka a dalje neću niti nabrajati. Ne znam na kakav referendum mislite ali ako je to nešto na temu teritorijalnog razdvajanja Boke i Crne Gore tj. stvaranje države Boka znajte da će BF glasati PROTIV toga. Medjutim vaše je pravo da sa istomišljenicima osnujete neku stranku koja proklamira državu Boka , referendum i sve šta uz to ide. BF traži samo da se Boki VRATI autonomija koju je Boka imala ulaskom u politički entitet pod imenom : Crna Gora i Boka Kotorska ( 1945 ). Ko je i zašto izbacio ime Boke iz te zajednice naroda nije jasno.

 4. Jedna lijepa priča koju neće razumjeti razne kapurice, ljute, kotoranin. Ali nema veze. Oni su šaka jada.

  • murica …murica…pazi da ne ufatis jaje kad ides piskiti jadan ne bio…okle si ti to sljega babe ti Gospave( iz Meoca ako ne grijesim)… okle znas sto bih ja najvise htio..?

  • Ima Sinisa ne brini…sve se prati..zaboravi da onog komentatora Boss…kako ga Markovic otkri i tuzi i pesudi….tako je i hriscanstvo na nevinoj krvii nastalo ….pa se nadam da ce uskoro Boka biti bokeljima pa makar se oni od tunela do tunela neslagali…O mortes….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here