Gost emisije Milan Popović, direktor Komunalnog preduzeća Kotor

6
Milan Popović

Milan Popović

poslušajte emisiju

Emisija “Skalin parapet” svakog radnog dana od 11.30 do 12 sati.

Gost emisije Milan Popović, direktor Komunalnog preduzeća Kotor.

Emisiju uredila i vodila Dubravka Jovanović.

6 KOMENTARI

 1. Molim vas da date informacije o vrsti i načinu investiranja u uređenju svih zelenih površina.Zašto je kod zgrade socijalnog uređenje zelene površine radila firma Mondoverde,kada vi na tako maloj površini možete svojim kadrovskim kapacitetom odgovoriti i većim površinama?!Zašto ,kako i koliko.Ko i koliko para troši za “osvježavanje” zelenih površina kružnih tokova,a ko je ugasio proizvodnju zelenog rasada u pogonu vašeg preduzeća na Lovanji.
  Koliko sredstava po nalogu direkcije usmerili na hortikulturno uređenje,i kome ste preusmerili ta sredstva?
  Da li vašu firmu suštinski vodi neko drugi i preko prije svega povezanih kadrovski pozicioniranih službenica ?
  Da li ste zbog uspešnosti vođenja posla na gradskoj tržnici sebe pozicionirali kao uspešnog menadžera,da li je taj vaš prethodni radni angažman i rezultati rada bili uspešna preporuka?!
  Veoma važno i bitno,bez demagoški prazne priče i lementiranja velikim dostignućima

 2. Divno.Recite molim vas zašto firma Mondoverde vrši radove koje su osnovna djelatnost vaše firme.Koliko novca za te radove ste opredelili.Molim vas recite koliko ste tona smeća izveli iz grada,zaračunali kao tonažu a koliko ste izveli na deponija Možura.Da li ima drastične razlike u tome i da li možemo videti orginalnu otpremnicu sa Možure kojim bi opravdali gde je smeće u tonaži izračunatoj u naplatnoj fakturi ?!
  Ko i kako je izabrao firme koje su opremale parkovski mobilijar,kojim tenderom i kojim iznosom ste opredeljeni za tu investiciju.Da li je to vaša ili investicija direkcije za izgradnju?!Ko i na čiji račun u samoj blizini i ulazu ranžirne stanice vaše firme u Lovanji zatrpava hiljade tona neprerađenog smeća?!
  Kada ste vi bili u obilasku terena u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima kao vaš prethodnik?!
  Verujem da će inicijativom Skala radio biti moguće napraviti veb aplikaciju kao u Podgorici ,kojom bi svaki građanin mogao odmah i anonimno prijaviti vandalizam i kršenje zakona bez izuzetka.

  • Citam sve ok pitanja ….ali pomenuti PRETHODNIKA ???? Sto je prethodnik obilazio i kada ?? Svi znamo dje zivi prethodnik pa ni 2 ogromna kontejnera pored svoje kucestine nikada nije vidio kada su na putu zaklanjaju ulicu ili su krcati….a da ne govorimo da u oomsiluk prethodnika je i kontejnersko mjesto Tabacina ….pa ??? Da li je nekada slao naknadno kamione da vise puta dbevno odnose smece ??? Ili da ociste kontejnersko mjesto od masnoca i svega ?? Odgovor za vas je gospodjo NE NIJE NIKADA OBISAO KONTEJNERSKA MJESTA PRETHODNIK NITI NJEGOVA SARADNICA !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.