Gost emisije Milivoje Mišo Samardžić, potpredsjednik opštine Kotor

3
Milivoje Mišo Samardžić

Mišo Samardžić

poslušajte emisiju

Emisija “Skalin parapet” svakog radnog dana od 11.30 do 12 sati, u okviru “Skalinade”-dnevnog programa Skala radija.

Gost emisije je Milivoje Mišo Samardžić, potpredsjednik opštine Kotor

Emisiju uredio i vodio Slavko Mandić.

3 KOMENTARI

  1. Nimalo nisam zadovoljan ovim šta je potpredsjednik opštine izjavio u ovom interview-u za radio “Skalu”. Ja mu to i ne zamjeram jer se radi o čovjeku sa sela koji je malo toga od urbanog svijeta vidio , slabo se služi kompjuterima, a ono šta vidi na filmovima ne razumije. Tako je npr. izjavio da trotoar koji se radi izmedju Risna i Perasta širok jedva 120 cm nije trotoar nego šetalište ???
    Problem Kotora nije parking nego je problem Kotora šta novac za uredjenje parking prostora isparava. Zbog konfiguracije terena ne možemo raditi podzemne parkinge kao npr. Rijeka i Zagreb ali ko nam brani da podižemo parkinge na spratove kao ostali civilizovani svijet ? Postoji i skuplje rješenje.
    Pogledajte na youtube auto silos i vidjeti ćete kako fabrike automobila specijalnim liftom uskladište novo proizvedene automobile. Auto silosi se koriste i kao gradski parkinzi. Ja sam još davne 1994 – te godine redovno parkirao auto u jednom auto silosu u Trstu.
    U rješavanju gradske gužve puno bi pomoglo unapredjenje autobuskog saobraćaja u kombinaciji sa skupim parkingom. Kotor nema niti jedan gradski autobus. Svi su međugradski sa niskom frekvencijom polazaka prema Kotoru i obratno. Trebaju nam gradski autobusi gdje su 20 % sjedeća mjesta za putnike a 80 % su stajaća mjesta. Ali …. ne znaju oni to riješiti. Mi ćemo to urediti kada njih smijenimo.
    A kada ih smijenimo ako u opštinskoj kasi ne nađem onaj milion i više eura koji pripada Risnu biti će FRKE VELIKE !!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.