Gost emisije Miloš Dževerdanović, direktor Kulturnog centra Kotor

7
Miloš Dževerdanović

Miloš Dževerdanović

poslušajte emisiju

Gost emisije Miloš Dževerdanović, direktor Kulturnog centra Kotor

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

emisija “U žiži” sa Skala radija neđeljom u 11 ura

7 KOMENTARI

  1. Dzefe na daj da te uvate pod svoje i kreni kako si naumio.Više će te cjeniti i oni koji te ćakulaju a nijesi ni došo što se reče.

  2. …hoce maci mali…da patentira svoj izum-da mu ga Jovica ne plagijati po ovijema portalicima?
    O porco Dio…

  3. Koliko je tu šporkece i providnoće! zato smo đe smo a mladima i novima rukovodiocima Bog u pomoć i poštenje među nepoštenima.

  4. Pozdrav za Miloša,dobroga..Zaista fin i za razliku od drugijeh stručan momak…Ali ključno pitanje??? Što će on u tu maškaranu družinu???!!!
    Jeli karneval u doba korizme,zbog vijađanja po Rijeci???!!…Ili ličnih interesa mlatim….i lelem…da feštiđaju???!!Aaa???!!!
    Reci te mili moji lijepi istodesetljedćni organizatori,suorganizatori i žetoko preplaćeni organizatori,sitni i krupni…U kojem je grmu zec…I đe su pare???…A mili moji mali lijepi…Makice moje slatke lijepe…Zajedno dsa Jovicom istražiteljem i evidentičrem pobrojanog pučanstva Kotorskoga

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].