Gost emisije Mirza Krcić, direktor Turističke organizacije Kotor

13
Mirza Krcić

Mirza Krcić

poslušajte emisiju

Gost emisije Mirza Krcić, direktor Turističke organizacije Kotor

Nedjelja, 6. decembar od 11 do 12 ura

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

Emisija “U žiži” sa Skala radija neđeljom u 11 ura

13 KOMENTARI

  1. Molim gospodina Krcića da uvede red kada je u pitanju buka u stari grad jer se od nekih a zna se i ko su ne može živjeti lijepo mrzim fešte radi toga . Omzo nam je život u stari Kotor od buke i divljaluka.Ti kafedžije nijesu oslobodili ova grad.

  2. Neće bit baš da Mrza nije nikoga zaposlio u Turističku organizaciju i da je kako je rekao u emisiji zatekao 90 posto njih. Prijatelji, interesi, opštinski funkcionerčić koji mu je obavezna pratnja i sestra pravo kod Mirze na posao itd.Nijsmo pali s Marsa.
    Moje dijete sa završenm fakultetom čeka redovno godinama posao s biroa rada ali nema veze kod funkcionera niti malverzacije ja tebi ti meni.

    • Lijepo pođi u bivšu fabriku likera-kod Vatrogasnice i tamo ti je “preseljen jedan od Infombiroa za zaopljšljavanje kadrova”? Ili još bolje je ,da pođeš na Pjacu od Svetoga Tripuna-blizu “Lokalnog arhiva”-tamo ti je druga “filijala Infombriroa za zapošljavanje kadrova”-ulaz od Vardara do Triglavastana? Moj ti je savjet-da nikome ništa ne zboriš da ti sin ima fakulitet-oliti diplomu! Jer tamo i tamo u Škaljare-samo traže da ti sin zna Makednoski jezik? Ali,pazi-sin ti prije toga mora da “n a u č i” da na Makedonskome-klimanje -klanjanje znači negiranje oliti da neće? A kad glavom čini oliti klima od ramena put drugoga ramena-to ti znači da je ZA-OĆE?Sve drugo ti je moj Milo-u božije ruke? I partijske preporuke-kakvije nije bilo ni u onome “polusmenome”-senca Boljonaca oliti Boljoneza-Komunizmu?!

  3. Чудио сам се зашто идe у позориште. Међутим кад је представа почела било ми је јасно све. Могли су у миру да се договарају јер се они са бине деру нон-стоп. У позоришту су се задржали до краја представе да не би били сумњиви. Рачунали су: ако их неко прати, одустат ће због опере. Нису знали да има људи који су спремни на све.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]