Gost emisije Safet Luković, direktor kotorskog preduzeća Vodovod i kanalizacija

8
Safet Luković

Safet Luković

poslušajte emisiju

Emisija “Skalin parapet” svakog radnog dana od 11.30 do 12 sati.

Gost emisije Safet Luković, direktor kotorskog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Emisiju uredio i vodio Slavko Mandić.

8 KOMENTARI

 1. Ma nije tačno ovo što ovaj priča. Morinj danima nema vode. Bilo je i prije zaslanjivanja i povlačenja vode iz izvorišta, ali smo imali direktora koji je znao svoj posao. Vratite Roganovića, pa će svi djelovi opštine imati vode.

 2. Nemaš ni dobrotske krempite svaki dan pa se ne ljutis…zato imaš svaki dan Jova..Akija… Avrama…Avrama.. i nikad se ne bunis

  • Ljuta, ne postoje “dobrotske” krempite, nego kotorske.
   Ima doduše torya dobrotskajakoja nije nešto naročito, sa narendanom korom o naranče i sa maraskinom, za siromašne, iako se “kapetani” sa njom diče , tamo njima išćućanim !
   Ne mlati Ljuta kad pojma nemadeš,
   isti si kao i kunjado tvoj !

 3. Znamo već što će vodovod izjaviti. Da su presušili ili zaslanili izvori u Tabačini i Ljutoj, i da zbog toga nemaju dovoljno vode. U novinama čitamo da su iz Regionalnog vodovoda dodali velike količine vode za Kotor. Ali dabome, sada je problem što ta voda nema kuda da ide i dođe do potrošača na većim visinama, tako da već i oni koji imaju stanove na spratovima nemaju dovoljno vode, a tek oni koji su na Sv. Vrači ili više. I tako svake godine. Iz vodovoda dobijamo samo zimi konstatno vodu, a ljeti – kako im “šune”. Ne želim ni da pomenem da je kubik vode iz Regionalnog vodovoda 20 centi a mi plačamo 60 ili 80 centi, zavisno od toga što oni smisle. . Pa bar da preko zime naprave neko poboljšanje za ljeto, jer znaju što nas tada čeka. I još nam prijete da će nas tužiti što posipamo ljeti cvijeće i vrtove. A prije neki dan su javno izjavili da su cijevi koje vode ka Sv. Vrači stare i da ne mogu primiti dovoljno vode. A nisu rekli zašto ih do sada nisu promijenili. No ajde narode, zatvori se u kuću, kupi u prodavnici dovoljno vode po 70 centi za litru i po i budi sretan što i toga ima.

 4. 6 bari….??
  U Perastu na 8-10 M.n.v. nema ni 2,4bara.
  Kome ovo “ODGOVORNO” LICE prica price..?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]