Gost emisije Željko Aprcović, predsjednik OO DPS Kotor

3

Sa talasa Skala radija nastavlja se emitovanje emisije “Skalin parapet”.

Radnim danima od 11 i 30 do 12 sati možete pratiti emisiju čiji su gosti predstavnici društveno-političkog, kulturnog i sportskog života Boke Kotorske.

Gost emisije u srijedu 12. juna od 11 sati i 30 minuta je Željko Aprcović, predsjednik OO DPS Kotor.

3 KOMENTARI

  1. Nepoštovanje zakona, propisa, procedura, a za to su plaćeni da o tome vode računa. Jokić im održao lekciju o pravu. Da ima sreće morali bi javno zbog nepoštovanja propisa i predsjednik i potpredsjednik DPS-a podnijeti ostavke i izvinut se gradjanima a ne posle presude ubjedjivati gradjane da je 17 više od 16. Jeste više, ali propisi su proisi a oni su tu da ih sprovode i poštuju a ne da ih krše. Ali takva je njihova rabota, zašto da bude jednostavno kad možeda bude komplikovano. Kad nema odgovornosti za to što rade, neka slušaju onda Jokica i uče od njega.

  2. Juče nije bio upoznat sa presudom, trebalo bi da ju je dobio.
    Glasamo DPS ali ne po svaku cijenu. Ovaj čovjek nije dobar za taj posao. Dzeverdanović, Uskoković i Mlinarević bi trebali da vode odbor u Kotoru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.