Gost emisije Željko Aprcović, predsjednik OO DPS Kotor

6
Zeljko Aprcović

Željko Aprcović

poslušajte emisiju

Gost emisije “U žiži” Željko Aprcović, predsjednik OO DPS Kotor

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

U ŽIŽI – gost aktuelnog trenutka – neđeljom u 11 sati

6 KOMENTARI

  1. Sta ima da odgovara za Luku kao da je on dava’ dozvole…zna se kako to ide a Aki tada nije shefovao…tek se prilogadjavao, a da se prilagodio jeste Boga mi…ipak ima sivu eminenciju nad sobom koja ga usmjerava iako je samo Visu zavrsio koju su mu dali zbog fudbala a znanja

    Adio

  2. E lipe moje makice…Željko mora da priopci ovizijem bordu oliti trustu mozgova i bordu direktora da PODNESU NEOPOZIVE OSTAVKE…SVI APIKO!!!…Tako da finili su mare bali…

  3. Aki dobro si odgovarao na ovu emisiju . Mandić je bio konkretan i direktan a ti si se dobro nosio. Jedino malo kod onoga je zapelo za rukovodstvo Luke jer si ćeo da ih braniš a teško je.Brod im se nasukao i nikome ništa. Nemaju bove prave za vezove i nikome ništa. Nijesu od velikih dobiti i para napravili prolaz za turiste s brodova nego nas kolap vata kad dođe brod. Lužu su zatvorili a usred parka napravili sebi za fotelje staklenu kuću i neko im je kriv. Nema tu nikakvoga opravdanja. Pazi sebe Aki i pušti ća njih . Sami su sebi lijepo zatvorili vrata g….

  4. Aki tebe covjek nikako da uvati sto si.stalno si u konfliktu interesa.DPS.advokat.poslaniku u lokalnom parlamentu.poslanik u republickom parlamentu.Kurslus ti je sad advokat u slucaju kafane u sred luke a dps ne da dozvolu za rad tu.Bice posla za tebe ne brinemo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]