Gost Miloš Dževerdanović, direktor JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor

4
Miloš Dževerdanović

Miloš Dževerdanović

poslušajte emisiju

Gost Miloš Dževerdanović, direktor JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

Emisija “U žiži” sa Skala radija neđeljom u 11 ura

4 KOMENTARI

  1. Centar za kulturu je sad drugojačiji kako je gorio moj seljanin. Čist je brate i ima đe da se sjedne dok se čeka i daju da se osvježite. Samo naprijed a biće zadovijek ovijeh što napadaju

  2. A kakvi su ti partijski drugovi Miloše možeš ih sve poredat na binu da ti poprave repertoar. Makni se od te družine dok si još na vrijeme. To su gubitaši u svakom smislu a ti si mlad i možda možeš nešto da učiniš. neće ti oni dat vidjećeš. Sa svima koji nešto mogu tako rade. No nevaljau ni ove druge ništa. Sprdnja moj Miloše. A čovjek ne može sam to razumijem. Ipak im reči da nevaljaju. Ti nijesi kao oni.

  3. Neka se Luka Kotor ugleda na Centar za kulturu. Ali onda ne bi punili svoje džepove. treba Džef da bude vlast u Luci i Kotoru koji propada.

  4. Miloše svaka čast. sad sam slušala. Iskreno i pošteno a ovi što podmeću neće dugo. Vi nastavite da radite kao do sada. Živjeli!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]