Gost prof. dr Milenko Pasinović, turizmolog

17
prof. dr Milenko Pasinović

prof. dr Milenko Pasinović

poslušajte emisiju

Gost prof. dr Milenko Pasinović, turizmolog

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

Emisija “U žiži” sa talasa Skala radija nedjeljom od 11 sati

17 KOMENTARI

 1. Citav zivot sam bila festadjunka, pa cu i dalje. Citav zivot sam izdrzavala samu sebe i citavu familiju bez pomoci ove drzave a i vas doticnog. Citav zivot smo setali sa sopstvenim sredstvima, bez pomoci opstine i drzave to za vasu licnu informaciju.Sto se tice alkohola niste nam ga vi placali a sto se tice dzointa ja vas molim ako ga imate da ga donesete posto mi je zelja da ga zapalim. Svi ljudi nase grupe su uspjesni, izvele djecu na pravi put nijedno dijete nije niti kriminalac niti lupez niti narkoman, a svi su skole zavrsili i zive u harmoniji svojih roditelja koji su po vasim rijecima nekreativne, alkoholicarke, narkomanke…Ja sam se predstavila punim imenom i prezimenom pa ako ste pravedni i moralani i ako stojite iza svega sto ste napisali onda se predstavite pa da dalje komentarisemo……

 2. Miodrag kako bi ti bio pametan da što znaš. Ovako si samo velika neznalica i sitni manipulator.Ironija je sjajna baš kao što tvoja pamet može da prepozna. Samo je od tebe gori ovaj ili ova što se potpisuje kao ima nas. Glupaka svakako. Ako je to mislila/o da kaže onda je pogodio/la. Ima zaista. Ne previše ali dovoljno da učine štetu.

 3. Kotor tone zbog ovoliko zla i crnih slutnji kao što je jedan broj budala u njemu.
  Kome osmrtnice za grad mogu i u šali past na pamet? Viđela sam ko je s jednim brojem kotorana koji na ovaj način najviše vole Kotor.

  • Aj Mirjana ne prtljaj majke ti. Budala si ti, ako ne vidis kakav je grad postao.
   Daj molim te, nabroji nam sto je lijepo ostalo, sto se lijepo poslednjih godina dogadja, i ko je taj sto si ga vidjela, a ko si ti uopste? Sto si ti ucinjela za ovaj grad pa si nasla da nekoga nazivas budalama???

   • A što se to dogodilo i kakav je to grad postao Boga ti? Ja nijesam nešto baš učinjela ali ne doprinosim ni zlim pričama , političkim . Vidim da se čini ono što niko godinama nije činio od kanalizacije i ostaloga. Vidim da nema smeta u stari Kotor kao nekada a i da se koliko vidim vazda i nešto iz kulture lijepo dešava. Muzika, izložbe svuđe u Tanje i daliborke , pa u galeriju od centra za kulturu, u Perast, pa nova galerija u Pimu, predstave pozorišne, festivali . Koliko vidim ljeti na sve strane a dječiji od pozorišta nikad bolji . Oli još? Nijesam primijetila ni da se ijedan kafić zatvorio a gradi se i kafana Dojmi. Ko te nafukava da sve najgore zboriš i misliš o Kotoru. Nema Fjorda ni fabrika, ni Jugooceanije ali nema draga LUce odavno zbog ratova i loših politika unazad 20 godina.Pa i da je najgrđe valjda se svoj grad ne blati nego se na druge načine želi pomoć i učinjet bolje.I još nešto dobra Luce sa družinom tvojom. Nijesam u DPS niti u SDP ni u Liberale ni u srpske partije, znači ni u jednu. Toliko, sada što god mi odgovoriš ja neću ni jednu.

  • Kotor tone jer joj je opštinska vlast potpuno slijepa i tupa, bez ikakvog osjećaja za drevnu kulturu i tradiciju. Osjećaj imaju samo za zapošljavanje novih kadrova, tako da jr danas jedina istitucija,(fabrika, hotel) koja zapošljava gradjane (ma da ništa ne čine), opština Kotor, u koju ima preko 150 zaposlenih (mahom kadrova prijatelja i ljubitelja (ljubimaca) gradonačelnice). Pomorci spašavaju situaciju, pa još po koji solad narod ima. To je tuga ovoga grada. Svi vide, ali niko ništa ne može (zapravo neće). Koja će ti slutnja veća od činjenice da danas u Kotoru jedino Jugopetrol funkcioniše, i to još malo dok i on ne pođe za PG. Je li to slutnja ili je to realnost? Ja bih bio radostan da ovo nije istina, ali istina je živa, gore bit ne može! Crnu slutnju su nam odavno pretočili u realnost, ma da mnogi na žalost još to ne vide. Progledaće, ali kasno. Već je kasno!

 4. Zaista kreativan domet FEŠTAĐUNKI,…osmrtnice po radnjama ,palama i tablama…sprovodi i ogavni prikaz vlastitog propadanja kreativnosti…što ne nađoše prostor da organizuju nešto kreativno za dobro grada,,,no su ljuti čoče što im ne finansiraju putovanja po feštama ,đe su se ubijali od alkohola,a neđe i zapalil i po koji džoint..isprazne domaćice i njihovi performansi promašenih seksualnih aluzija,da ti se zgadi na maštovitost!!!Bolje bi im bilo da nešto UČINE ALI STVARNO,MATERIJALIZOVANO za ovi grad…no te seSPRDAJU …SAMI SA sobom..da im VIJESTI posvete udarne kolumne,,da ČOČE oviz Mansa,popljuvaju nekoga iz visoke i niske politike…SVAKA IM ČAST…
  No drage teteke,babe ,strine i promašeni politički analitičari svakodnevnice FATAJTE se posla i ne trošite pare koje su vam do sada za vašu sprdnju davali oni koje pljujete,a i vaši muževi pomorci…Počnite od vaše koćete,baštine i porodice…Samo POČNITE po redu

  • Zašto administrator objavljuje ovakve proste komentare, koji nemaju nikakve veze sa pričom uvaženog profesora Pasinovića ?

   • Dragomio,za razliku od ovijeh što se sprdaju a rade u općinske službe i preduzeća,nijesam zaposlen u toj sferi,no mi je more i bijeli svijet svako 4 mjeseca mjesto radno,No da ni si ti na te državne ili općinske jasle???!!!
    Poštujem ja kreativnost,kreativni dopprinos…ne laprdanje(izvinjenje, lokalizam)
    Ako ti jesi,ne pljuj kruh koji te rani…no hrabro
    A ako što pogriješih u tekstu gornjem..,onda me sopstveni vid izda…jer sam dobro upoznat s onijem što rekoh za te perfoman sere…

    • Tek mi onda nije jasno da kao pomorac koji izvjesno vrijeme provodi van Kotora,ne moze primjetiti stagnaciju i propadanje istog u sve vecoj mjeri,nakon svojih vijadja.I ne vidim sto ima toliko loseg u sjajnoj ironiji doticne gospode iz karnevalske grupe.Ne stoji ni komentar da oni trose tudje pare.To su pare svih nas gradjana,a ne vladajuce klike kako ti smatras.

   • Kuckao ili cukao samo nam pišite gospodine Mandiću jer rijetko ko ima stav kao vi i ima građanske hrabrosti bez performansa i bez maškara da kaže svoje mišljenje. Da ima države upravo biste za to bili nagrađeni i dobijali veliku platu.Svaka vam čast! Ne obaziri te se i ne osvrćite na malograđen i dokone ljude.Dobro je da vas ima i neka živi vaš radio. Doći ću i da se lično upoznamo. Za sada samo darko istinito ime , prezime ću vam u oči reći, neću drugima da dajem povod za pljuvaonicu po mojoj familiji.

  • Čudi ovakav pristup tradiciji. Ali više danas ništa ne čudi.
   Feštanjuli su vazda imali mota, imaju ga i danas pa im savjetujem da se liberaju pulitike.
   I neka ne slute zlu. Potres je bio odma u četiri ure.Bog s ljudima neka bude.Adio

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].