Građanska inicijativa 21. maj: Krivokapić suštinski poručio da je vlast kojoj pripada u središtu neviđene cirkuske predstave

1

Članovi Građanske inicijative 21. maj Rade Bojović, Ilija Vujošević, Miodrag Živković i Branko Lukovac ocijenili su da je premijer Krivokapić  svojim jučerašnjim obraćanjem “poštovanom narodu” ušao u anale tragikomičnog populizma i nevičnog objašnjavanja državne politike.

Oni smatraju da je premijer razapet između “božjeg poslanja” i nesposobnosti, pritiska kojeg ne može da izdrži i bojazni od sopstvenih birača,  te da se Krivokapić se na pritvoran način obratio javnosti.

“Guslajući o narodu, braći i sestrama i sa retorikom seoskog popa, Krivokapić je juče kukao nad svojom zlehudom sudbinom i molio za oproštaj zbog smjene ministra koji je neskriveni srpski nacionalista i pristalica relativizacije genocida u Srebrenici. Premijer je trivijalnim riječima pokušao da sebe opravda kod onih koji su ga glasali, pokušavajući da im stavi do znanja da on isto misli što i Leposavić, ali da ga moraju razumjeti jer jer prinuđen da se lukavi sa jačim i neumitnijim silama”, poručuju u saopštenju.

Objašnjavajući svom “narodu” da je prinuđen da klerikalizovani velikosrpski “slobodarski pokret” prenese na kako je rekao “prljavi teren politike” premijer Krivokapić je suštinski poručio da je vlast kojoj pripada u središtu neviđene cirkuske predstave.

1 KOMENTAR

  1. “Šedi krivo-zbori pravo!!! I nemoj(te) nikada zaboraviti-da su u lažima kratke noge”? Jer koliko me pamćenje služi ova “gornja vodeća hiperbolična četvorka-ćetverac”.iz “udruge 21 maj”(nekadšnji”Dan ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane SFRJ”)-bi se reklo …”ubi ih gubitak pamćenja-na/u ABblejalicu-KONTRAREVLUCIJU…kad su bili”državni čuvari-na visokim “državnim funkcjama”(stražari-pod oružijem)-rodila ih”majka-u vremenu ljucke pogibije CRNE GORE 1988-1999 (ABlejalica-kontrarevoucija,u spašavanju”Ser bpstva i Kosova)? Nota bene-koje su “uspješno spašavali i spasili i proširili”-preko i na štetu-deseitne hiljada (prema podatcima Haškog suda-samo u Bosni i Hercegovini pobieno je više od 1O5.48O naroda-od kojih bijaše više od 5O% nejač!..To su vaši uspjesi-podvizi..”pod mudrim rukovodstvom-“ČETVORO PREGA(odani KASAPINU I GROBARU-SFRJ,SA DEDIJA) ..4M”omirom MILOŠEVIĆEM i Milom MAROVIĆEM..!!!

    NA ULTIMU,SMATRAM SVOJOM LJUCKOM OBAVEZOM,DA VAMA .”ČETVERCU IZ UDRUGE-21 MJ ODAM PRIZNANJE,NA VAŠU ISKRENU ISPOVIJEST-ISKAZANA U POTONJOJ VAŠOJ REČENICI GORNJEG NAPISA..KOJA POČINJE :Objašnjavajući svom “narodu” da je prinuđen (ko?-kad?-đe?)da klerikalizovani “veliko srpski slobodarski pokret”PRENESE NA kako je rekao “prljavi teren politike”..

    GOSPODO IZ “ČETVOROPREGA-21 MAJ”-OVA “POTONJA VAŠA REČENICE”-JE “SAŽTA VAŠA 32 GPDŠNJA BORBA U I ZA VLAST-SKOVANA UABlejalici KONTRAEVLUCIJI1991-1999 U SADEJSTVU SA SER BPSKIM KLEROFAŠISTIMA(MNOGI SU VEĆ STIGLI KOD BOGA-MA ISPOVIJEST-ČIŠĆENJE DUŠE I TELA -OD POČINJENIH GREHOVA…?!

    I NA ULTIMU-DA BI NEKO NEGIRAO MOJE “IZMIŠLJOTNE”-TAJ(PRVO)MORA DA “OBJSNI “APELE-PRIJETNJE”…MILA ĐUKANOVIĆA-IZREČEE NA “TV PLITIKA-TERAZIJE” -BEOGAD..199O/1991-UPUĆENE “ZAPADNIM NERATELJIMA-TOGA VREMEMA”-(IZ DRŽAVE U KOJOJ(LIŠI našega ABASADORA) JOŠ NIKO OD “VAŠEG JUNAČKOG RUKOVOJSTVA-NIJE ULJEGA U PASANE 32GDINE?)”….MORE DA BIDNE-DA NJIHOVE PUTOVE “PRIJETNJE -POMIRENJA …SU POREMETILE PRIJETNJE: “NAETNUTI RAT ĆE MO DOBITI I USTAŠE ZA NAVIEK UNIŠTIT(LIKVIDIRATI).”?!..
    “KO TO KAŽE -KO TO LAŽE-DA SE NA CRNOGRSKU RJEČ NE SMIJE OSLONITI-VIŠE NO LI NA KORU OD BANAE”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.