Građanska inicijativa 21. maj: Providni Vučićevi politički motivi kroz donaciju vakcina

0

Od načina na koji je izabrana aktuelna Vlada, pa sve do danas, parlamentarna većina ne prestaje da iznenađuje javnost svojom nesposobnošću, providnim manipulacijama i tragi-komičnom dezorijentacijom, saopštila je Građanska inicijativa “21. maj”.

“Za svega dva mjeseca Vlada je uspjela da se, zbog ubrzanog revanšizma i zakonodavnog diletantizma, sukobi sa Briselom i dovede državu pred blokadu pregovora sa EU o čemu svjedoči i jučerašnje premijerovo naricanje. Istovremeno, u vladi u kojoj se više ne zna ko šta radi i ko sve s njom upravlja, slavodobitno su najavili donaciju vakcine protiv korone od strane srpske vlade. U tom smislu, želimo istaći, da iako je svaka donacija ove vrste dobrodošla zbog spasa života naših građana, sasvim su providni Vučićevi politički motivi imajući u vidu njegovo miješanje u izbore u Nikšiću i podrivanje suvereniteta Crne Gore”, saopštili su Rade Bojović, Ilija Vujošević, Miodrag Živković i Branko Lukovac.

Ali, dodaju, što je najgore, crnogorska vlada, koja je već iz političkih razloga odbila izdašnije donacije iste vakcine, niti je bila sposobna da od zapadnih saveznika nabavi makar inicijalnu količinu vakcina, niti je umjela da to uradi komercijalnim putem.

“Međutim, neoprostivo je što je takvo ponašanje crnogorske vlade u tolikoj mjeri ugrozilo javno zdravlje da su naši građani svakim danom sve više izloženi razbolijevanju i umiranju”, zaključuju oni.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].